СП до сите девојки што ме поздравија погоре. Стварно знаете да ми го разубавите денот И НајСП до Бројчето, што и да ти треба тука сум
СП поздрав до Горде, ти благодарам што ме сослуша. СП до сите членови, стари, нови. СП до нашите администратори, модератори, и ним им благодарам многу. Ќе ја искористам оваа прилика, да ви посакам на тие што ќе одите на летување, убаво да си поминете.
СП до сите форумџики(ама башш сите ) значии толку многу сум среќна и задоволна што во моментот сите ги сакамм и ги поздравувамм
фала Кикичка и до тебе поздравче и до сите други форумџики-од оние по активните до оние кои уште како мене немаат ни цветче бацкиииииии
ogromen pozdrav do site moi pocituvani forudziki,(i forumdzii),najprvin do go girl i annath so odma me primetija deka sum tuka potoa do free,hipica,kate 21,marley,la fij,katja,ariel,gordana10,babyketi,emce kremce,fairybell,trendafilka,enca,lilit,rainbow,shelea,brojce,neka mi prostat tia so gi izostaviv poso gi zaboraviv i prekarite veke,odamna me nemase..a pozdrav i do ponovite clenovi so ne gi znam
сп до мојте најмили п.с. да не ве бројам сите знам дека некој ќе испуштам па за да нема љутиш поздрав до сите членки тука
Поздрав и од мене... за сите оние девојки / жени кои се зачлениле на форумов со искрена намера за дружење
Специјален поздрав до тој срамежливиот тип,што ме посакува уште со очите а не па со телото.. Само продолжи да бидеш срамежлив,можеби и ќе ме освоиш!
СП до анннни,ангелче,аннии,душица,ким,вики4е,бројче,гоу,хипи,лижалка,вајлд чајлд,анфејтфул,трендафилка и останатите форумџики.Да имате прекрасен ден сите.. PS да не заборавам да ја поздравам девојката што е можно да останала бремена од перница