Поздрав до Трендафилка. Ме умре од смеење во темата за државна администрација . Всушност, прв пат те забележав на форумов кога ја отвори таа тема
СП до Sesilija, која во книги отвори нови теми и тоа која од која поубави СП до Rаinbow, која секогаш наоѓа време за читање СП до LivingGlam, секогаш ми е интересна за читање и шири многу позитивна енергија
Сп до сите кои денес максимално го искористија сонцето за прошетка на планина ,скара ,седенка со друштво ,пиуцкање по малку... значи до сите на кои денешниот ден им беше Кока Кола
Прво до Сесилија, затоа што не’ живна денес со темите во литература. Теодора, Анито, Виножитка и сите други што сакаат книги - фрлам по еден поздрав
Поздрав и од мене до девојките што ги почитуваат книгите Ретко вака можам да дискутирам со некој за книги. Понекогаш ќе пукнам што немам со кој да си поделам мислење и критика за некој книга. Таман ќе прочитам нешто, па имам прашања, па сакам да си кажам зашто вака, не онака, ама нема на кој Додека живеев дома со мајка ми си коментиравме и објаснувавме, и она е голема читателка, па веројатно и оттаму мојата љубов кон книгите Ве гушкам девојки и ви благодарам за тоа што можеме да си поделиме мислења
денешниот поздрав го посветувам на хипица и нејзините старки девојка која е секогаш позитивна и прекрасна како и на виножитка девојка која секогаш е искрена и реална
Уф, во какво расположение сум, ми иде сега еден цел список да изнапишам! Еве, во еден здив ми дојде да ги поздравам Виножитка, Геа, озбилнажена и Шилеа. Ги читав вечерва, па имам желба да ги поздравам, зошто придонесоа моето и онака добро расположение да стане уште подобро И до имењачката, која ја нема многу често од оправдани причини, и само си мислам како и е! И до енца, на која и должам ЛП која никако не ми поаѓа од рака да ја напишам! И до еден куп други кои со задоволство ги читам! Ве сака тетка Ариел!
Поздрав до сите спанки. Поздрав до сите кои одвај чекаат петок да дојде. Поздрав до сите оние кои мразат што од утре ќе врне. Поздрав до сите кои обожаваат чај од брусница. Поздрав до оние на кои им се јаде пинџурче со топло лепче И една песничка за убава недела http://www.youtube.com/watch?v=10TfxcE1K4I
Денес сакам да поздравам неколку прекрасни девојки на форумот, кои ако не ги читнам дневно не е тоа денот. Пирамидка, Роси, Трендафилка, Сеси и Офи
До напалената виножитка ми го разубавува денот со нејзините постови и морам да се насмеам кога ја читам СП до bitter girl