До СТАРФИШ. Нежна и вкусна како овие бонбончиња и секогаш кога те читам или гледам до која мерка си креативна во твоите сетови или гледајќи слики од твојот накит, имам чуство дека ја полнам устата со овие воздушни но преубави бонбони. Can't stop eating them, won't stop eating them no matter how full my mouth is and I can't utter a single word because of that Ме потсетуваш на нив и не знам зошто но и секогаш кога ќе ја чујам Roisin т.е. Moloko со Familiar Feeling, исто ми текнува на тебе. Можеби заради тоа како е облечена девојката во спотот, заради чевлите, ти текнува?
Сп до marama и Monna.Monna и еве од мене по едно,две,три,четири вакви онака чисто да се заблажите A да позз и до сите што имаме по дома барем по една ваква фотографија од кога сме биле малечки и луди па секогаш сме се мачкале по лице од чоколадите
Cп до страсните мразачи на диети и до.......Aнатан со бебенцето,Name и сестра ми-знам дека ме потчитнуваш те фатив
Огромен специјален поздрав до сите кои вечерва се трета смена на форумот и си стражарат заедно со мене ! Така барем нема да знам дека сум сама И друг специјален поздрав немам веројатно денес сум себична не само кон себе туку и кон сите, ама ете нескржаво, најтопло и атниегоистички ги поздравувам сите кои имаат планови и тежнеат кон тоа да ги исполнат, до оние кои се среќни кога ќе се разбудат наспиени и до оние кои како мене ноќва не планираат да си легнат за скоро и ќе прават нешто (во мојов случај стадинг) . Битно, и на оние, и на овие, и на ваквите и на таквите, и на оние кои спијат, и на оние кои се будни и не спијат, и оние кои се моментално над книга, и оние кои се пред монитори им треба енергија за да го издржат утрешниот веќе денешниов ден . Поздрав, де поздрав, малку поопширен, а сепак со една цел, односно има цел? Или онака само да се потсетам што можев, што треба или што требаше сега да правам, дали да спијам или нешто друго или трето . и покрај се бидете позитивни, и останете такви какви што сте под услов да сте најубави
До мамичка која е на работа.Те сакам мамо, денеска не успеавме да се видиме, ти чистеше а јас сакав да го фатам сонцето малку.Едвај чекам да те видам сабајле, ќе ти сварам кафе и ќе го пиеме на тераса.
Сп до прва постава Спојлер ништо лично ова, само си се потсетив на зачленувањето Ми се врати тој мирис некако...
До wolf4e... со песната Диета је наш живот. ljubam... прекрасна. Сликите некогаш кажуваат повеќе за душата на човекот, отколку илјада зборови. Johny - за убавата порака.
Поздрав за оној кој ке ми каже каде во аеродром има јога за деца!! Во меѓувреме сите ве поздравувам со ова: А оние кои се на диета со ова второво!!
СП до Џорџа женава ненормално фали да го живне малку форумов!!! :up: И да, до сите обожавателки на Кристијано Боа sorry ако ти ја нарушив сликата за твојот миленик
Специјален поздрав до Лудото, пошто знам дека е голема обожавателка на Саут Парк. http://www.youtube.com/watch?v=GKHWYT2doek&
Специјален поздрав до сите оние што го дочекаа дождов со мирна и спокојна насмевка, пиејќи топло кафенце по дома.
СП до сите танчерки на форумов! http://www.youtube.com/watch?v=9NCkOYwwjSQ Едно врапче ми кажа дека сме весели, откачени и дека сме Спојлер одлични во кревет