До Мерлинкана, мила ми е и забавна, иако не сум јас баш успешна во оставање убав впечаток кај комшиите .
Молчи, трај... да добиеш желба на моменти да му се закачиш на врата и да му се изна титкаш. Ама добар е... башка нов е, треба да се докаже во наше маало. Да ми ти залепам Теодориште еден поздрав за убаво сонче http://www.youtube.com/watch?v=zcOugqVi_8o
ја би да те поздравам... ама онака... знаеш ин флеш... џаст фор а момент ор ту мејби три... ма кого лажам ал најт лонг дарлинг.. али јбг ме мрзи, уморна сум, сјебана со проклетиве диети и вежби.. ма патетики бре... ти идам... утре, ај задутре или некој друг... ма ќе ме видиш коа ќе те видам... кад тад ќе ти... http://www.youtube.com/watch?v=TSuSCKGQlsk
Специјален поздрав до црвеното цветче на Виножитка... па ти имаш минат труд девојче! СП и до некој што има уште повеќе минат труд - малото мило Хипи! И до некој што ми фали последниве не знам колку месеци, а гледам дека повремено се вклучува тука - бејбикети (знам, знам, треба да частам ) Поздрав до мајсторот што после 10 дена конечно ми ја врати машината за садови, и ме олесни за 3500 денари И за крај, поздрав до колегата од финансии, што знае често фино да ме изненади уште пред први Уф колку го сакам кога ќе проверам состојба на сметка, и фино ќе се изненадам И поздрав до УЈП. До душа поздравов закаснет е, требаше пред 2 недели, тогаш бевме во љубов Поздрав до сите државни институции во земјава! Да не бевте вие...животов ќе беше досаден Ај, ја претерав више!
Специјален поздрав до Душица зашто е луда, зашто ја обожавам, зашто од секогаш ни оделе муабетите, зашто дечковците си знаат колку им чурат ушите кога јас и она ќе фатиме да збориме, зашто сакам да ја гушнам, зашто секогаш се смееме, зашто се разбираме за се ... И тако то И сега зашто ме испонавреди хахахахаха
СП и до тебе Катенце мило,ама што да правам...Ех каква се замислувам цела со бои,а кога ќе го облечам си се чудам самата на себе зошто сум таква...Ццц,ветувам и давам чесен збор дека од утре ќе почнам да комбинирам секакви бои! Истото и за тебе важи Кате
Сп и до тебе Мимс Абе мене ништо не може да ми ја наруши сликата за Роналдо Пошто ми е симпатија за озбилно од 19 години, му ги знам сите слики и со кривите заби и со витканата коса и со шатираната коса, знам дека нема двојка(заб) Па не за џабе пола хард дискот ми е полн со слики и клипчиња од Кики Е сега да бдеме малку реални, јес да не беше толку убав ко што е сега, ама и оваа слика е малку фотошопирана(Кристијано никогаш не бил толку дебел). Како и да е се гледа дека човекот како старее така се пролепшува Еве ви доказ
СП до beached , без тебе се сите денови празни СП до мерлинка и до marama - бојата на мојата нова марама
Сп до сите кои незнаат да ја голтаат жолчката од варено јајце -и за тоа треба талент и сите кои имаат сварено кафе со сол
Специјален поздрав до сите феминки со песната Милионерче http://www.youtube.com/watch?v=FXP07tUplXc типциве ке ми свират на свадба
Поздрав до Ана и тоа малото убаво момче Илија пу пу да не го урочам.....многу се разнежнувам во последно време кога ќе видам мали бебенца