Сп до сите кои пијат многу чај од брусница со причина (поради вкусот и мирисот сличен на благото розево сирупче кое ни го даваа како мали ) офтопик: јас го накревав некогаш по повеќе пати во денот
Специјален поздрав до сите ненаспани душички! На сите што мислат дека им е рано за легнување,но сепак ќе си легнат! Поздрав праќам и до тие што утре ги чекаат еден куп обврски,како мене на пример
СП до baby.90 . Ај со здравје да си ја носиш фиксната , и тенк ју за песната, многу ја сакам. http://www.youtube.com/watch?v=bMnswqHzzOk
Се јавува зависник од брусница, околу 8 месеци активен зависник Али никогаш не ме потсетил на детското сирупче, ниту ме потсетува Спојлер Иначе овој е Д БЕСТ! Него коа сум тука да ги набројам најомилените девојки оооодамна не сум наброила Освен возвратен поздрав за Кате, поздрав до Марама, Старфиш, ФБИ која некако ми ја снема, Алиса од чудесијата, Хипица, бившиот Мистери , Џорџина екс кумата, екс трудните Лилит и Сеси, Ливинг, Пирамитка, Спаркс коктел мајсторот, Багуфче, Грл1985, Ла Чика, Лакримоса, БоаВиста, Виножитка ...
СП до професорите за оите испити,можеби кога ќе го видат ова ке ме пуштат на испит да положам!!! и до сите кои разат полагање на писмен начин
Специјален поздрав до оние што ко мали гледале Трансформерс и Нинџа желки. Ако сум единствена, рачунајте го ова ко автопоздрав. ПС. Оптимус Прајм ти го сакам гласот!
Пред да си легнам добив желба да ги поздравам Марли ( мојот идеален, имагинарен, романтичен и креативен Спојлер швалер ) и Nightwalker како нај о.к. член на форумов ( во конкуренција со многу луди жени, не е ни чудно што ми оставил позитивен впечаток ) Што да правам жени , утре и вас ќе ви дојде редот, вечерва е boys night
И јас пред да си легнам сакам да испратам еден СП до едни две најмили девојчиња кои ми го разубавуваат секодневието со нивното постоење! Кои ми даваат надеж дека има луѓе кои еволуирале понапред од обичните, завидливи, пакосни, злобни, намќорести луѓе. Кои се тука кога ми требаат. Кога се тука за да ме слушнат. Кои сум сигурна дека кога ќе ги запознаам ќе бидам воодушевена уште повеќе! Кои го сфаќаат животот на сличен начин како што јас го сфаќам и не се стегаат да ги рашират градите. Кои се искрени, реални, перфектно неперфектни! Можам јас вака да пишувам до утре, ама доста е, подобро да напишам помалку зборови кои ќе тежат повеќе на вагата, отколку зборови кои само се напишани, но не и мислени Фиарлес злато, ти кажав пред малку, среќна сум во вистинска смисла на зборот што те запознав, не сум се погодила со некој олку многу во размислувања. Те гушкам силно, најсилно! СесиоТ иако со тебе контактирам активно многу кратко време, и сеуште релативно те запознавам карактерно, ми имаш оставено впечаток каков што оставаат многу малку личности кај мене. И тебе те гушкам И планирам наскоро да си ја поздравам уште една премила феминка, почнав да пишувам веднаш убави зборови за неа, ама ги избришав, ќе ги оставам за следниот пост. Само едно нешто ќе кажам, дека е прекрасна и дека нема да штедам убави зборови на неа. Не штедев кога требаше, а нема никогаш ни да штедам.
и да му вратиш со камата (D )) a јас мојов поздрав ќе му го посветам на оној горе Mr. Boss - он, Mr. You Know Who I am пошто осеќам ко да заборава понекад некои ствари... http://www.youtube.com/watch?v=aRDeB9UGCjE