Мерлин , ова е од големо значење за мене. Така и си мислев , ама сега сум убедена дека Хитлер е голем човек и ќе се сожали на напатените души и ќе ги избави од бедава. Ти го возвраќам и јас поздравот , thank you dear !
СП до Вики Јас не те заборавив си знаеш ти Исто сакам да ги поздравам и Горде, тедимече, бичд, Ема.Ск, Ангелче
Спарксче, возвраќам на поздравот, и ајде оди спиј веќе, од кога заврши со полагање не можеме да се спасиме од тебе, нападна на фемина Се шалам, нормално. Еве ти ја песната за лека ноќ, кога ја слушам веднаш ми текнува на тебе Инаку и јас ја сакам песната а и спотот е преубав http://www.youtube.com/watch?v=sVYt4TTU ... re=related
До сите дечки што коментираа на темата гејмери . И до девојките кои со задоволство сакаат да си одиграат некоја игра понекогаш (тука и сама си се автопоздравувам).
Поздрав од обала до Теодора,Ливинг,Ким и Мерлинка . После фаќам дијагонали накај Тедимече,мама Блонд,Трендафилка,Офспринг,Штрумфета и и и..до Виножито. Овај до Виножитка , е посебен поздрав заради никот , ти го сакам многу. Поздрав до цела Фемина, имајте луд април и сакам априлски хороскоп.
Поздрав и до тебе Бичд и јас ќе си ги поздравам Ливинг, Ким, Мерлинка, Хипица, Нелче, Лакримоса, Катакомба по наша линија езерска, де ! И толку поздрави од мене за денес, ова ми беше најактивна „тема„ вечерва, !
....Вики, Анни, Ким, Горде, Реинбоу, Офи, Ариел, Лил, Енца, Роси, Старфиш, Боа, Кате, Бројче, Ана, ФБИ, Дафне, Мерлинка, Сеси, пирамитка, Трендафилка, Вајлд.. Моите комшики. ..Мистери, Јипман, Марли и Најтвокер.. До сите.. До модераторките, едно најголемо поздрав4е, зш се многу вредни. Е така.
Јас сум онаму каде што се прекрстуваат рацете од сите страни на Македонија, каде што зборуваме нај литературно Поздрав од Велес до тебе од гордата Велешанка И поздрав до Лудото, морам да се пофалам затоа што ја познавам и е една исклучително друштвена и зборлеста личност Утре се фрламе пак на трач, и има да те научам кое место како го викаме во Велес и ќе те шетам низ брдо
СП до сите што придонесуваат форумов, иако на прв поглед стриктно женски, да е уникатно место за разменување ставови. Правилата за почитување на туѓите мислења, непокажувањето тенденции на избувнување и искажувањето трпеливост не’ поттикнуваат и нас, машките членови, да бараме во многу ситуации „спас“ и мислење од ваша, женска страна. И во духот на првоаприлскиот ден на маските, ве „частам“ со две мои дела. 8 години: 19 години: