Тенк ју, позз back at ya! Патем, за нив пијачката, за мене точаците ќе завршат работа, ете ти компромис. )) А воедно, поздрав до сите кои денес ќе се маскираат... Разбудете ја креативноста и детето во вас барем еден ден од годината!
Цц , Хипи шо си ти една!! Какво искушениe , па сеа да го делиме..е не си фер! Ама ево Nightwalker се откажа уште Теодора да ја убедам! Ве поздравувам и јас тројцата Cheers
Еми ај да "бапнам" вака еден Априлски поздрав до моите омилени форумџики !!!! (Ако заборавам некоја, унапред се извињавам Спарксче - толку си позитивна и мила, ти си да те грабне човек и да бега Пирамидче - керамидче !!! I will strike upon thee with furious vengeance and anger - ( се разбираме ) Сеси - шта да ти причам кад све знаш....Како беше - Ерик Клептон и - Wonderful Tonight Среќичка - Се врати ли бре? Дај знак на живот....Има 4-5 дена од кога се читнавме последно а? Ајде одамна неаме дебатирано со саати на некоја тема Роси - аххх бивша љубав. ...јбг, ни је ни било пишано.... ФБИ - интелигенција - checked....хумор - checked...havent talked to you in a while - CHECKED.....Do i miss that - CHECKED Боа - Life is funny sometimes....А светов е мал - што е тоа мало, сино и треска глупости? - Не, не е комарец у фармерки - тоа е Штрумфета Теди - Ваљда ќе ти текне да ми пишеш апдејт од целата ситуација Дејзи - Не нервирај се, ќе напраиме еден апел до Билката за промена на никот и камуфлажите. : ) Георгина - Па недостигаш бе мајке му !!!! Ајде малце живни го форумов со твојот единствен хумор !!! Трендафика - Никој не го знае ова, али трендафилчето е прва со која што остварив контакт на форумов Офи - Прва личност со која што се запознав...А и одамна се немаме читнато Сенза - Ти дојде паметот- се свести....ЕЕЕЕЕ така, гледај ги малце работите со други очи и земи малце ризик !!!! Твои зборови - Без ризик - ништо Малото - (Едно е мало на форумов, али да нема забуна - Вајлд) - Rock and Roll is all I listen to - Превише памет во таа глава за нејзини години !!! ; ) Лукс, Вики, Ким - овие у тандем идат....Одамна се немаме читнато.....Дали вие се губите или ја, нешто има...Check in if you see this :Д Лилит - Слаба страна - Архитекти и музичари (со плави очи)
Сп до сите шо ме поздравиле,а не сум видела. И сп до Мистери,кој ништо не погоди,особено делот музичари(?! ).Море,читај убаво,не се прави на удрен!Други момци мене ми се слабост. :geek:
Се согласувам и јас за Бичд, некако и мене ми се вовлече под кожа, па не можам а да не ја читнам каде и да напишала Поздрав до вас, омилените ми форумџики... Лилитка си ја бакнувам и гушкам, ми фали муабетот. И не сум лута бре, аман Реинбоу, ќе видиш кога ќе почнам и јас масовно да читам книги ХА Трендафилкееееееее мое второ јас сега делиме уште една заедничка работа - ЦРВЕНАТА КОСА И до мистериозниов над мене, се согласувам дека не сме се читнале долго, ама ќе биде И така... Друг пат други ќе поздравам
Остајте ме на мира, сама... со својата тага... да не видам чифтиња пред очи, да стареам... додека сум мома... Катооо... утре да ме чепниш и да ми се опулиш вака. Блонди... полека со кафето, дан не спиет цела вечер тетковското мило.
Еми забораив една Затоа еден НАЈ СП до ФИАРЛЕСССС !!!!!!!!!!!!!!! И само ќе ти кажам - што е твое ќе си дојде...А ако не дојде, па земи го сама What's the rule for success ? - Never give up !!!!
До мојата прекрасна генерација на форумов - убаво е кога ќе наидам на вас во некоја музичка тема или тема која не враќа во детството или младоста и си велам, еј чекај, па ние сме растени во исто време, убаво е да се споделат истите спомени Всушност убаво ми е кога ќе налетам на вас билокаде. девојки, 80's and 90's rule!!!
Специјален поздрав до девојкава над мене И до Мистери. Зашто е секогаш фер. И зашто многу ремети а јас достојно го издржувам реметот и возвраќам (барем се обидувам) пс. Ќе добиеш апдејт од ситуацијата И до Најтвокер зашто е уште едно прекрасно створење со многу убави размислувања. И до бројчето одамна асолен муабет не сме си сврзале и ми недостигаш лудо девојченце И до Миме87 за малку да се среди и да не и биде секој втор пост нервозен. И до Ким и Џули и Виножитка и Скар тишуе и Викторија и Мерлин монро и Бичд и сите откачени и луди девојки кои ги обожавам. Ногу сте. А многу специјален поздрав до Лакримоса, Божица1980 и Ангелчето. и до Вајлд малото мило сега видов дека ме сонувало Лош кошмар било тоа