Фала срцка Инаку отвори во категорија секс во темата дали сум бремена и прочитај го постот на девојката која мисли дека другарка и останала бремена со перница
Лизалче, финтата со перницата е ова. Постот од Николинче. СП од мене до Гоу нинџата, нешто слабо е тука. И Вајлд ми ја снема. Сп до нив две. И секако Сп фор мај фејв лејдис. И новиве членови, се надевам дека ќе се разбереме И секако, администратори, модератори.. Старите членови, активни, не активни.. Специјален поздрав до Сите
СП до девојките чии постови уживам да ги читам: анннни,лижалка,багуфче,принцесофддарк,кате21,лудачаа,бројчето,анфејтфул18,хипица,душица,вајлд чајлд,гоу грл,лукс,рејнбоу,саншајн ии секако сите други кои ги заборавив а и до мартина д -врсничката моја најмила
Мило ми е што се пронаоѓам во овој поздрав. И јас уживам да ги читам нивните постови, но би додала уште многу многу други девојки, чии постови обожавам да ги читам. Како и да е, сп и до тебе мацуш! И до горенаведените девојки.
СПоздрав до мацуш и сите останати што ме поздравија и не ме поздравија денес СП ДО СИТЕ ФОРУМЏИКИ и до нинџите, стари, нови,администратори,модератори
фала на поздравот Мацуш и за Ангелче поздрав - тука сум Во моето набројување вчера заборавив да ја спомнам ЛаФиј специјално за неа
СП до Кате21,Гоу,Карак,Ангелче,Вики,Бројче,Багувче,Катакомба,Ариел,Рејнбоу,Вајлд Чајлд,Вајлд Ејнџел,Ани,двете Ани Хипица,до сите