СП до Мерлинка за прекрасно поминатиот ден СП до Мимс која ја видов ама не ме препозна најверојатно, па ми беше незгодно да и пријдам
... До Здравко Чолич, па човече те обожавам бре! До мојот мил вујче на кого му обелува секој ден по уште едно влакно од косата заради мене. И накрај до моето мило меченце, кое ќе го видам утре и ќе го изнагушкам, ма нема да го пуштам да си оди. http://www.youtube.com/watch?v=P_qpj6bnFVU Иии поздрав до сите оние кои го сакаат Чола, а патем и песничкава. Идеем да одмориим! Јесте да. Заслужено.
^Аааааа ќе се караме.. по лп чекам да ми кажеш каде... јас не загледувам мн мн а да сум те видела нема шанси да не ти дојдам Возвраќам на поздравот, ете и до Мерлинка зошто заедно сте пиеле кафе, а не сте викнале Нај СП до Лилит Bless you girl цела фемина треба да ти се заблагодари што е мазна и безболно депилирана
Сакам да си ги поздравам Мерлинка и Марамка Ете не, си седиме, муабетиме и пиеме Мерлинково кафе Поздравче и до Бич`д, сакам да си ја запознаам Поздрав бек до Мистери и Аннии
Хипица , у кој град идеме пеер ? Штрумфета , еден ден ќе биде Поздрав back! Спојлер И овај поздрав е +18 , посветен на мојот драг тренер http://www.youtube.com/watch?v=3yf15kikC_g Ја поздравувам и Пирамид , заради уметникот во неа Иии и и и , Мерлин ..зш се испофали за кафето !
Јас сакам да ја поздравам Ашлинг. Уште на почеток ми изгледаше како многу паметно девојче, ама ме нервираше што секаде се контреше со сите. Ама, дали приметивте дека во последно време е многу мила? Поздрав до тебе Ашлинг :up:
поздрав до хипица возењето ти е закон ајде сега едно крукче со мојава па кој сака нека дојде да се повозиме и да ги посетиме сите феминки забавата е тука поздрав до сите
Немој така кариера ми уништуваш алоо!! Се шалам. И Ашлинг те поздравува тебе <З http://www.youtube.com/watch?v=oMk1wBPiUIo
До Викичот Уште воздух од смеење не можам да си земам, се најдовме двете Смајли шо станува зелено во фацата од шо не може на себе да си дојде
Специјален поздрав и апел да се активираат наредниве членки. Сфатете ме како сакате, ЈАС сакам да ве читам на форумов! Dаmn it! Дафни - ми фали твојата елоквентност и необичен хумор на форумов Георгина - девојко, знам дека си во фрки, ама ајде заврши ги и да те читнам овде Бокичка - не знам дали ќе ме читне иако знам дека е тука некаде, немој сестро не не напуштај И ќе ја поздравам Теодора, мома фина ем паметна, која си ја почитувам и сакам. Џули - згодноќо, ти со Бока под рака, и ајт! Бич’д - јас и ти само ја полниме темана за хип хоп. Што ти се вика, од најмладо до најстаро, све се збрало на едно место Штрумфетче - не знам која маица ја виделе феминкиве, но голема е веројатноста и јас истата да сум ја видела, во Калиопе и си викам, е оваа е за тебе скроена. Здраво, ма здраво! И толку. Има и ред други женЦки и по некој момак што си ги сакам, ама друг пат ќе ве поздравам. Јас ве гушкам, јас ве љубам, јас ве читам, јас ве поздравувам. Егоцентрично и егоистично ви велам АКТИВИРАЈТЕ се, затоа што МЕНЕ ми фалите, да не земам да мавам еј!
Многу точно, маицата во Калиопе беше. Сите мислиме на тебе Штрумфи, специфичен поздравец до тебе. Најспецифичен поздравец до оние кои ми го пробаа кафето, и до оние кои планираат да ми го пробаат. - Марамче, еве ти јавна гушка , - Мимс89 не знам што да ти кажам освен дека не можев да претпоставам која си од сите што ги видовме... , - Бичд, за да си види сама како ке ми го фали кафето... , - Катакомба, мило мало сограѓанче... , - Блонди, зашто не пие турско (се спаси, ееее мајката...) , - Џули77, ке видиш како ке те смеам кога ке пиеме кафе , - Ангелче, милнотија , - Старфиш, колегиница моја , - Теодора, мој чоек... На здравје женки , будни да сте ми цел ден, свежи и расположени.
Позз до Карина убаво е штом ти минал редот за бранење проктна,следните недели каде и да е и јас ке ја бранам..Ахх и тоа што викаат ниту на нас матурантите не ни е лесно... btw Позз. и до сите матурантки на форумот
СП бек до тебе БиЈу. И бре, како ми ја погоди песнава, го обожавам човеков а посебно песничкава.. Памтам дека ја пееше оваа последна на концертот во Борис Трајковски а јас бев веднаш крај бината, се дерев на цел глас.. Ти си ми уу крвиии! и нормално мораше да ме примети и кога ме загледа со тоа очите негови. Ај си забегав јас, ама не, така си беше дее. Инаку поздрав до Бич'д. Абе девојко, јес да од почетокот си имав поразлично мислење за тебе и малку се зајадовме во темата за Слаткар, сепак, како да ни се смени.. Или пак јас погрешно сум те проценила. Како и да е, супер си и продолжи така.