До сите обожаватели на ликот и делото на Ерик Картмен http://www.youtube.com/watch?v=bnhyqHko ... re=related
Јас сакам да ја поздравам Старфиш, со глупа причина. Тебе ти го дадов првото Ми се допаѓа. Барав мислење нечие кое би ми било без маана, па да лупнам едно Ми се допаѓа со мерак. Тоа што сум така малку нездрава не го коментирајте. Спојлер Сега почнува да ми се заглавува стрелката од маусот таму, се почесто си стискам.
pozz do ovaa domene soe sednataa uf stalno samo taa tuka mi pretka pozz drugarkeee heheh [mod-kirilica:2269573c][/mod-kirilica:2269573c]
СП до Ашлинг и Сефора Две исклучително оригинални феминки. Пред се’ свои, со цврсти ставови, девојки решени самостојно и храбро да си се изборат за своето јас. Браво!!! И двете сте ми многу оригинални и впечатливи, па еве денеска најдов прилика искрено да ве поздравам. Продолжете со истакнувањето на својата индивидуалност
СП до Nightwalker ( залади времево за серенади ) СП до ФБИ ( ме потсетува на онаа групана FBI, OPEN THE DOOR!!!" "No.....its cool when you break in")
СП до момите на кои третата смена им е посебно драга. СП до Beached, чиј ник никогаш не знам на кој начин да го толкувам. СП до Фајрквин, серенадите допрва ќе следат. СП до Вајлд Чајлд, ме изнасмеа со покемонското замислување. СП до Марам4е, моето ФБ пријател4е. И СП до сите оние кои (не) се согласиле со мои мислења, цитирале, потврдувале, контрирале... Тоа и сакам да го гледам, размена на ставови и мислења, а не само шаблонски одговори. А, и да, за крај... Кхм, ерм... поз4е до сите навивач(к)и на Интер...
Поздрав до две прекрасни цурки! Марама - друг пат не брзај толку за да имам време барем да ти довикнам Што ти значи темата модни критики а? Препознаваш луѓе на улица по гардеробата Спаркс- ако на некој му го позајмам еден ден никот тоа ќе си само ти! Ах знаеш мора да одиме еден убав ден заедно на стадион и да ги пуштиме нашите машки хормони да се издуваат максимално, а после тоа да одиме заедно на еден женски шопинг? Можи?
Охо Росоњерке, едвај чекам! Можам да замислам што ќе се случува јас и ти заедно ако навиваме има цел стадион на нозе да го крениме Верувам и ти гласна си како мене А за шопингот, секако дека после секој добар натпревар, следи добар шопинг. Ништо не правиме без него Те гушкам
Старфиш! Го сакам накитот кој го изработува, сакам да се сретнеме онаму каде што ќе го изложи некогаш, а јас ќе бидам прва во редот на купувачи.
До сите што сте со фемина во овој грд ден... ^ бтв, јас zapce секогаш си ја читам Запче, и незнам сега дал е со З или Ж... ај поздрав и од мене до неа.
мојот поздрав е до сите моментални вклучени кориснички кои што го следат форумов а и посебен поздрав до оние кои што пред 3 месеци со своите коментари совети и подршка ми помогнаа да излезам на правиот пат и да си ја стабилизирам врската со другата моја половина..благодарам од се срце и еве едно поздравче од мене http://www.youtube.com/watch?v=N-iOcKaSeFo
СП до ... креативната и мила Старфиш ... секоја чест за она што го создаваат твоите рачиња СП до ... охриЏ(ѓ)анките ... ме смеете многу со темана за дијалекти ....