СП до Гоу , нешто тивка каде си душо што те нема СП до Виножитка , Пирамитка, Теодора, Џули, Ема ск, Енца , и Славица 999, некаде по темите го задржавте моето внимание ... убави зрели мислења читам од вас СП до госпоѓа Артемис , исто така и од неа прочитав добри мислења, искуства, и совети... убаво е да се прчита мислење од некој повозрасен од мене . Сп до мама Анатх и нејзиниот син Илија , душо го слушаш ти него или тој тебе
СП до БАГУФЧЕ! Убави се буквите на твоето име, да си ми жива и здрава! И до тебе Озбилна жена - да знаеш дека секогаш ми претставува задоволство кога ќе наидам на твоето форумско име. Големо и тоа! И до Нејтири и Ангелчето, тук таму човек ве забележува и не може да ве одмине, особено Ангелче кога дели лајкови госпоѓи и госпоѓици и на ви по едно сонце за сите
Специјален поздрав до дедо ми мој, нека му е честит именденот, за многу години и на нашето мило Багуфче, да е жива и здрава, вљубена и среќна... да остави некое колаче и за нас и Нико да и запее серенада под пенџере.
Фала ви многу на сите девојки,еве овде јавно се заблагодарувам за честитките и секако чувам слатки за моите ценети феминки Ех Трендафилче,да ми запее Нико серенада,мислам дека ќе се растопам.Убава желба ми посака,благодарам Нека ни е за многу години празникот на сите.
Јас ретко ама квалитетно упатувам поздравчиња! Најмногу сакам да ја поздравам Багуфче и да и го честитам именденот. Нека ти е вечно името Сакам и едноставно МОРАМ да ја поздравам нашата емотивна и паметна Марамка. Тебе Марамче покрај поздравот ти упатувам и безброј гушки, спремај се зошто ќе те оставам без воздух Задолжително следува специјален поздрав до лудата и откачена Фајрквин Си знаеш ти каков поздрав ти упатувам Сакам да ги поздравам двете исклучително паметни и интелегентни феминки кои со огромно задоволство ги читам Мерлинка и Теодора. Двете мамички Анатх и Ивановска со бебулињата (одамна не сум ги поздравила) Тука одма на ред иде Блонд и мешето нејзино Штрумфетка НИКАКО да не ја заборавам, нејзе одамна не сум си ја поздравила. И сега за сега доста е! Имајте убав ден драги мои!
Ќе испадне повторување, ама сакам и јас да ја поздравам Багуфче, затоа што денес е нејзин ден. Убаво да си поминеш за именденот со друштвото
поздрав до Озбилна Жена и милото мало Вајлд тука сум, само во некои фрки и професионални ангажмани ве читам, ќе се вратам јас набрзо во форма и ќе галамам по феминкава
Ги поздравувам сите паметни, убави, интелектуални, емотвни, евентуални, способни, хумани, доследни, модерни, намирисани, нашминкани, дотерани, пијаници, гурмани, мрзливи, разговорливи.... феминки на форумов. Со еден збор Сиииите феминки одамна немам поздравено, па ајде вака една групна гушка
Багушке, специјален поздрав до тебе - уште многу години да славиш И упатувам уште еден поздрав до уште една Благица - мојата поддршка
специјален поздрав до комшиите кои шпионираат позади завеса и гледаат кога, кој, каде, со кого оди.. кој кога ги празни мочните меури.. кој со кого се е*бе.. кој доаѓа на гости итн.. ве сакам многу комшии мои најмили
СП до сите феминки, кои љубовните јадови ги решаваат со шопингче !!! http://www.youtube.com/watch?v=_y43U1k4G-0
До сите што имале пијана вечер што „нема да ја заборават“, станале сабајле, и го направиле ова... ...кога ги виделе сликите од дигиталката.