Специјално поздравче до девојкава над мене Miss Marilyn-Monroe Јас, кутрата, си мислев Мерлинка наша е мажена и има накај 30-тина годинки. Сега видов дека има 23 и откако ја читнав во темата - Како го минувате времето заедно, од се срце ти посакувам да си најдеш некоја нелутеница! Girl you ROCK!
Зш мор така си мислела? Дека се декларирам за стара мома? Дрш еден поуз назад Трендафилка, убава црвенокоса. И ви посакувам заеднички шопинг со либето, т.е. ти да си бираш, тој да трча по тебе со картицата.
A,да дополнaм спрецијален поздрав до Ангелче и Џони * ве сакам срцки, чувајте торта и за мене немојте се да изедете шала
Леле среќи низаедни само да знаете колку ме исполнувате! Поздрав голем и гушка до тебе, teddybear и до BeYourslef ме изненади и воодушеви. Браво!
Оваа прилика ја користам да упатам поздрав до другачките: Сесилија, Спаркс, Пирамида, МајГрл, Георгина, и другарот Мистери Имајте убав викенд деца!
СП до Старфиш , се утепав денес правејќи цветчиња , од кога ги видов туторијалите во една порака, среќа не сум ја избришала СП до Мерлинка за утрешниот шопинг
СП до Нена2010 која освен тоа што поодамна ми влезе во мојата форумска потсвест по темиве на кои се среќававме, сега гледам дека дели со мене барем една пасија - Фелисити! И да, мислам дека си ми скоро-комшика по населба, ако тргнам од тоа каде сме растеле ние двете Епа поздрав комшике!
позз до сите феминки кои знаат да завладеат со својата ИНТУИЦИЈА ...every girl have her own power but the intuition is her best power :up: