Сакам да си ја поздравам КЕНДИ Ете така ми дојде да упатам еден посебен поздрав само до нејзе! Поздрав слаткишу!
И јас ја поздравувам цурава, а воедно и да ги поздравам сите што ги „обожаваат“ старчињата во петок, во скопските градски автобуси, проследени со мирисот на лук/кромид/риби/сирење/месо и мрчаторските коментари околу новите автобуси, сиромаштијата и денешната младина и нејзината (не)почит.
Овој СП е многу себичен и гласи на адреса на Георгина Мило ми е што се врати и го комплетираше дуо-триото Р’же не се др’же. Е така да си знаеш !!!
епа одамна не сум поздравувала, и сега имам право на еден груњак (групен поздрав) хм хм....поздрав до марама и реинбоу фби и би ју мисс независна и квин С кате21 и гордана10 блупарадајз и вик4е секси лејди и старфиш ким и катакомба џули и бокичка пирамидка и росониерка штрумфета и бројчето тедибеар и блонд хејди веј и трендафилка ливинг глам и боа виста кенди и лукс георгина и дафне ве гушкам девојки и јасно и гласно ви кажувам дека сакам да ве читам и виртуелно да ве дружам има уште ама да не направам километарски поздрав, вака на 2-3 дела ќе поздравувам
Теенкс, ви праќам и вам поздравче назад, Гоу и Бројче (баш и Сеси приметила некои сличности меѓу мене и тебе) Патем праќам поздравче и до неа, ме изненади што читнала некое мое мислење и што сум и оставила убав впечаток (i guess) Многу други форумџики сакам да поздравам но во наредна прилика, ве гушкам
СП доо.... Катакомба, СексиЛејди, Ким, Марама, Лукс, Гоу, Кате21, Марли и Озбилнажена од озбилно/неозбилната Гордана
СП до Бројчето и Штрумфетка, сега сте ми официјално ова слатко, мило фациче. Малку ќелавко ама не е битно, битно трепка со очињата и знае да ми изнуди насмевка и желба да ве потегнам и да ве гушнам И до Гоу, оти мор само виртуелно? Не се прај фраерка, слушаш?
Сп до тебе момчке bitter-girl ме изненади со поздравчето И позз back и до my dear friend Nightwalker и пријателе sorry за синоќе знаеш за што ете пак да се извинам јас...знаеш морав ме викаа пижамките Ма позз до сите бре на кои им се журка и планираат најубаво вечерва онака пицнати,дотерани да се изнаиграат вечерва !! за сите