Поздрав до Лакримоса, кога читам убави утрински мисли се радувам и еве во контекст на муабетов, поздрав до сите невини девојки кои се чуваат за брак.
Позз до сите што синоќе си се дружиле со добри пијалоци... и денес како производ на тоа се помалку мамурни http://www.youtube.com/watch?v=QPQe8waB ... ture=share
Сакам денешниов ден да им го посветам на вики4е горде кенди марама ангелче хипица пирамитка блонд тедибеар ким трендафилка кате21 катакомба вајлд чајлд фби оффспринг стафиш сесилија а за сите останати праќам голем
Позз back и до тебе ценета karak ...и сакам да ја позз Wild.Child секогаш кога ја слушам песнава не знам зошто ми текнува на неа http://www.youtube.com/watch?v=0FpaK0nGebg И еве ви по едно турско кафенце за сите расположени цури кои иако ги чека тешка недела сепак мозокот го пуштаат на пасење Спојлер
Ти благодарам Штрумфетке, поласкана сум. Ете затоа ти ја имаш честа прва да си одбереш еден од коктеливе: Другите коктелчиња одат за Алиса и ЛивингГлам. А, да да. И за мене четвртиот, заборавив.
СП до сите кои не ги оценуваат луѓето по убавина ниту физички изглед туку по квалитет. И до сите кои сакаат необични, шармантни фаци - ах тој Винсент, кај ли се крие? И поздрав до сите прекраснотии на форумов! Покажете си со показалецот кон себе - ова за мене беше мислено, бидејќи, токму така и мислев Убави сте како моето моментално расположение, како море, како миризлива, тазе измиена коса
СП до Карак, Мерлин-Монро, Пирамидата, Ливингче и Марама. Денеска, тој е списокот за поздрави Карак, многу инвентивен СП, модам да признаам многу ми е драго за поздравот. Еве еден огромен назад Мерлинка една исклучително интересна нова форумџика Пирамидата шта да причам, кад све знате. Специфичност на ниво Ливинг нашата мила и драга, душичка. Големи поздрави во твој правец девојче. Уживај во езерото и за мене. Марама интересна и мила личност. До нејзе еден комшиски поздрав! Епа женички имајте си убав ден.
Сп до сите што се радуваат на пролетните шарени модни парчиња, како мало дете на чоколадо Сп до сите што имаат еден куп дебели книги за учење и не знаат од кај да почнат.. И за крај СП до сите што во моментов имаат потреба од една добра масажа..
СП до сите татини девојчиња Дојде тато, ми ја поправи машината, фенот, болјерчето Ех, што би ја без тате
Сите оние кои (како мене) одлучиле да не појдат на предавање на факс и решиле да земат “одмор“ еден ден...