Поздрав до татко ми, среќен да ти е роденденот . И ќе ги поздравам велешанките на форумов, бидејќи тоа е родното место на мојот татко. Поздрав до Пирамидче, Дафни, Ливинг, Мерлин, Сеси, Џули и FBI- сакам да си ги поздравам овие прекраснотии од женски род. Па,сега 50-тина воајерки ако сакаат нека имаат REM-rapid eye movement и на јаве и на сон ! Врз мене нема ни милиграм прашинка да падне,ни па мониторов да ми се распрсне од намуртени фацијални експресии. И бај д веј читајќи го ова нека се запрашаат дури се во интензивен хејтерски муд-А,кај сум јас во муабетов,за да ми смета?! И ќе бидам љубезна да одговорам-Е,па никаде,те нема,пуф и затоа не се узбуЃавај како 16 годишна девица од 16 век на прва брачна ноќ.Кој нонсенс !
Специјален поздрав до Лилит, Трендафилка, Виножитка и Ким. И Карак и Ирена. и специјален поздрав до сите доживотни диеталци Јас од утре пак под режим. Или од задутре А до тогаш позз до вас мили мои со ова : не отварајте ако имате слабо срце Спојлер Ајт на здравје
СП до Офи,гледам дека ја нема нешто,и да и кажам дека дефинитно фали на форумов И до Хипица која секогаш ги освежува темите за мода,со нови сликички.
СП до Анатх, Ј.Ивановска, Коритсаки и до сите мамички на форумов... (ете така сакав да ги поздравам без некоја посебна причина), се надевам уживате во мајчинството и ретко доживувате непреспиени ноќи ) Поздравче и до сите идни мамички кои уживаат во бременоста.... Спојлер Повелете малку благичко вака виртуелно, а ако ви се пријаде во моментов праќајте ги мажите...
Специјален поздрав до сите! Не пишувам редовно,низ тежок период поминувам но ве читкам секогаш кога можам.
( х 1.000.000..........+ 1.000.0000..... ) + ( х 1.000.000.. + 1.000.000......) = Изабела и Хипика http://www.youtube.com/watch?v=teWFnLqjnuY
СП до Бланка Дај Боже вечерва утакмицата на раат да ја гледаме, без никакви непријатни изненадувања, со рано водство и со победа на крајот Нема да биде лошо да победиме и со 5-0 да им вратиме на овие каталонците мило за драго
До Сесилија, ФБИ, Жапчето, Росоњерка, Милки-Кенди (фала уште еднаш ), Пирамидата, Саја, Теодора, Мерлинка, Доберман... Има уште за во наредниот поздрав
СП до Мерлинка ...Eдна од феминките која обожавам да ја читам,секој нејзин пост ми привлекува внимание. Баш од редките дијаманти на форумов