... Штрумфче. Мора да признам, фалеше на форумов. Кога те нема тебе, само сериозни и досадни муабети се тераат.
Фалаа и јас ви враќам поздравчиња Мерлинке и Џорџа И поздравче до сите на кои барем малку им фалев Од сега пак ќе ме гледате 24/7
СП до TeddyBear, Hova & Johny. Да ве почастам благичко. Добро ми дојдоа вашите мислења. Спојлер Изгледа вкусно, па повелете.
Месечнава листа на специјални поздрави би била: Скајче (имам чувство како да се познаваме ) Мерлинка - цветче мое, расцветано Кендичот - не знам дали ти кажав, многу си слатко на сликата за матура Жоел - цуцо, да минат сите овие трчкања ваму-таму, ти идам на кафе (или ти ќе дојдеш) :geek: Чирибирибела и Елеонораструмица - не знам што би јас без вас а верувам и вие без мене Анатх, Иваноска и Коритсаки и нивните мали ангелчиња - дајте слики бе Срцекршачка - делуваш многу самоуверена, на моменти и премногу (немој толку многу). Лолита777, Карак, Виножитка, Штрумфче, Малото, Бројче, Хиииипииии, Митка, Жули (ова де Џули), Теодора-обожавам да ве читкам... И најголем поздрав до Баста и организацијата. Фааааааак ју
Фала блондичко-мамично најдрага поздравче back и до тебе .... А големо поздравче и до firequeenn и la-chicka (девојко не знам зошто те чувствувам блиска ) Едит: поздравче слатко и до Hipicа сега видов дека ме поздравила....( те засакав девојче ) Мореее прегратки до сите расположено е Кендито денес
денешниот ден тмурен и ладен го користам за пожелби и честитки воедно и поздрави до блоди марама, горде, хипица, мерлин монро, кенди, мечето, виножитка, штрумфче, багуфче, кате, викиче, сите срциња се движат кон вас и поздравот не е поздрав ако не иде со песна http://www.youtube.com/watch?v=nUIpSCDNy5A за смеење
Те поздравувам и силно гушкам Карак, и задоцнето ти ја честитам шестгодишнината СП и до Гоуууу Ја нема тука
СП до жапче....ми се пријаде... е сега одам да палам еден тутун... вака во пижами и во ниедно време на тефериџ
СП до ади888 која ја спомна цела своја фамилија на форумот,и со која сме на иста форумска фреквенција по темиве
FBI и Марама, едноставно сте ми симпатични и вредни за поздрав. Одличен стил покрај се останато. Сакам да ве читам.
СП ... до Ливинг ... СП ... до сите БИКИЦИ на форумов, почна нашиот месец ... посебен период од годината Едит...и сите БИКОВИ (има машки на форумов )