Поздрав до сите оние кои го живееле златното време на 80тите, кога сите биле со здрав разум, среќни и весели. http://www.youtube.com/watch?v=Egcfxd-u ... re=related
Сп до сите кои биле разочарани од животот " Не го сфаќајте животот премногу сериозно и онака никој жив не излегол од него " http://www.youtube.com/watch?v=v5nUnMzxo-Q
До сите горди сопственички и сопственици на домашно милениче/миленичиња, ! Ја разгледував темата за миленичиња, се надевам дека и јас наскоро ќе постирам фотка од мојов убавец.
СП до моите омилени феминки- Офи, Бланка, Трендафилка, Пирамитка, Росоњерка, Лолита, Тања, Ливинг, Лилит, ФБИ, Марама, Штрумфета,Џули,Гордана...... списокот ќе се продолжи во друга прилика
Marama, Firequeen, Candy880, Teddybear, Mysterious, Lady Millon, Peperutka90... Или накратко, феминките со кои најмногу комуницирам во форумот, и надвор од него. ))
СП до сите мажи кои доживуваат расположение како ние у пмс,како кога ќе ти ја утнат фризурата,како кога ќе ти се скрши нокт,како кога ќе ни ги купат штиклите,како кога се нервираме за вишак 3 кг,кога ја мразиме кучката од карши зошто има добра ташна!Исто е!Да,да исто е! Глупаво,површно и безвредно!Ама ајде,сочувствувам со вас и ве сакам повеќе од тн мадритисти или нешо такво!
СП до сите феминки кои станаа пред изгрејсонце да ги фарбаат првите Велигденски јајца.. СП до сите кои ќе патуваат празнициве- Среќен Ви пат СП до сите кои имаа повод и причина за славење-Боа честитки СП до сите вљубени , среќни, весели и насмеани СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ СП до моите омилени форумџики- Марама, Хипица, Штрумфетка, Оффи, ФБИ,Виножитка, Пирамитка, Теодора, Жапче Трендафилка, ЛивингГлам, БоаВиста, Росоњерка, Блонд, Анатх, Енца, и да не го заборавам Мистери .....
Девојки и жени, сакам да ве поздравам сите вас кои од сабајле и денес правите мала уметност од вапцаните јајца, креирајќи едни мали, уметнички дела Ви благодарам за убавите слики, се надевам ќе има и други- ме разнежнивте, и ме потсетивте на дел од причините зошто го сакам Велигден Mерси, е моето благодарам
Јас го земам марципанот, ич да не се секирате Поздрав до Сесилија и фала за чоколатцето ФБИ се надевам ти помина настинката и грлоболието Пирамида ја чекам да биде поактивна Лолита супер женишче си Дејзи и до тебе поздрав, ги одбирам и оние со кафе од бомбониерчето на Сеси, да си знаеш Ај и јас да ве почастам, да не е на суво поздравот.
СП до БЛОНД ...како тоа сме се знаеле , а јас не знам а? До Мерлинка , Мисс, Старфиш , Дејзи , Хајди, Оззи,Оффи, Боа ,Карина,Фби. И СП до сите што пијат сокче од боровница
Поздрав до сите феминки чии дедовци носеле секогаш со себе платнени марамчиња. Убаво ми беше да се потсетам на една ваква навика која ја имаше мојот омилен и единствен дедо. Оваа навика изумре поради денешните паломи. Поздрав до сите феминки кои како мали никогаш не ја барале другарката ѕвонејки на врата, туку со извикување на нејзиното име. (Задолжително со развлекување на самогласките од името) На пр. Аааанаааа, Ииииваааа. .. Поздрав до сите собирачи на албуми со самолепливи сликички. До сите кои обожавале некогаш да играат ластик и скокаат на јаже по цели денови. До оние кои како деца многу повеќе го сакале вкусот на еурокремот одошто сега како возрасни! И за крај поздрав до сите сестри кои не се близначки а во одреден период од животот исто се облекувале бидејќи родителите им купувале потполно иста гардероба (како јас и сестра ми некогаш)
Благодарам за поздравот бидејќи во секоја реченица се пронајдов. Особено беше јако кога се довикувавме од порта уште на улица и се прашувавме - сакаш да си играме? Или насабајле кога се викавме за у школо, немало шанси да закасниш А за ластик, јаже..да не зборам...како манекенки бевме по цел ден скокавме дури сега понекогаш си помислувам колку ни беше убаво, посакувам да можам пак и на оваа возраст да си поиграм ластик со тие две другарки што највеќе си игравме. Денешниве деца немаат такво волшебно детство, се е променето, нема магија во играта.
Поздрав до сите што се денес на работа И поздрав до озбилна жена. Нешто те снема, или не сме се погодиле тука во исто време.
Во овој прекрасен предпразничен петок сакам да си ги поздравам овие женишта кои ми ја разубавеа и сеуште разубавуваат оваа недела со нивното битисување, искрени насмевки и исклучително посебна енергија ФБИ, Дафни, Ливинг, Сесилија, Гоу Грл и Џули (која моментално ме буцка со лактот ) И уште по еден до Штрумфетка, Лолита, Старфиш и Теодора. Убав празник и ПОЗДРАВ! Бидете така!
Пирамидоо посебност мила си Специјален, ма..... најспецијален до тебе. Продолжи со ист ритам позитивен, ведар, женствен. И тебе среќен нека ти е празников Специјален поздрав и до Шилеа. До сега ја читав нејзината поезија.......навистина голем талент. Буди имагинација и насмевка, секој можен стих Поздрав и до Ливинг, онаков нежен и мил- ист како неа И до Скај за гардероберот и животот во куп алишта