Ти кажи си што сакаш, ама Ај тинк абаут ју евридеј. Овој го меркав за кога ке се вратиш на форумов да те израдувам. Пирамида, биди ми поздравена, розова, брковна и белочорапна. Се на се, сексуљава барби.
СП до Пирамитка, некако во последно време не ми е толку активна,а баш ми фали Ливинг, имам чуство дека си предобра и преискрена личност.И затоа те поштувам.Многу ФБИ, која иако е special agent,сепак ги имам истите женски проблеми како мене Гоу, Вер д хел ар ју грл?!!! Сесилија, Која успешно го крие својот индентитет И во овој Специјален поздрав ,еве нешто Специјално , како за вас Специјални девојки.. Изволте
Поздрав и до вас Боа и Лолита777 . Да знаете Штрумфи ве читка и ве поштува Најголемо поздравче до Пирамидата, се осеќа твоето отсуство, ти праќам голема гушка и цунка И специјален до Бич`д, си ја сакам да сестриче
Monna.Monna.. уште едно активно, паметно девојче блиску на моја возраст.. Баш би сакала да те запознаам.
Специјален поздрав до Ким, Најтвокер, Мистериозниов што мистериозно изчезна, до Бичд, Ла чика, Горде, Карак, Жапче, Анни, Ханибан, Катакомба, Мерлинка, Сексилејди ( нигде ја нема ), Блупарадајз, и еден ептен специјален поздрав до Кенди, ваљда изнаоѓаш сила да се справиш со проблемите што ги имаш. И побрзо да оздравиш. Ајт нави по една, две,... пет. шест гушки, на вас и на сите други.
СП до сите со свежо налакирани нокти (ако му текнално на некој како мене во овие часови да се лакира) СП и до Мона, Блу, Пинк
Поздрав до Оффи, КИМ, Теди Беар, Сенца Пароле, Вики(ако ме памти сеуште), Волфче, Гордана, Блонд, Мерилин, Боа Виста, МАРАМА( ) и до сите што ја сакаат Калиопи, сите што го сакаат Федерер, сите што чистат низ куќа( ), сите што пишуваат поезија(и проза) и најспецијален поздрав до оној што нема да го прочита, но сепак сакам да си го поздравам- мојот поет најзгоден на свет! Вит лав, Оззи пс- поздрав до Т-Хоме, што му текна да го дуплираат интернетот па можам да си спуштам филмчиња кога сакам и колку сакам за брзо време! муааааааа
Специјален поздрав до Марама, Фајрквин, Теодора, Жапче, Ангелче, Мерлинката, Дафни, Боависта... До сите по едно
Специјален поздрав до beached и нејзините оригинални мислења. Ciao cikita, убава вечер и на тебе. До сите оние кои кога ќе седнат на столче ги фаќа мрза па неможат да се одлепат. И до BeYourself, ај мош ќе се вииме вечер на галбето.