... плавото сестриче мое. Ти посакувам луд и незаборавен провод, да имаш најубава свадба што ке се памти и за која долго ке се зборува. Blond, се најдобро... од се .
СП до Ким - одамна се немаме читнато, Аннии - мојата срцка, Теди - затоа што ми е слатка, Мисс - мојот дечко, Гоу - киднаперот, Ангелче, Вајлд, Мерлин... и секако најспецијален до Блонд. Со искрени желби и се најубаво.
Поздрав назад, патем, не те видех СП до сиииите, ова ви е Велигденски поздрав од мене! Ајде да се капаме!
Сакам и јас да ја поздравам Блонд. Да си поминеш најубаво на свадбата, да си ја истакнеш убавината и паметот. Многу љубов, здравје, мир, меѓусебна почит и мали Блондчиња во новото семејство. Баш ми е мило што си Струмичка снаа. Чекам слики од свадбата.
Голем поздрав и праќам на Блонд, свадбата нејзина да и биде најубава во цела Македонија И поздрав до трета смена, конечно и јас да останам
Катакомба поздрав и до тебе (киднапер јас, а замиси синоќе ќе бев "киднапирана" за малце ) Поздрав и до Ливинг Глам (русинката) и до Марама
Специјален поздрав до форумџиките кои беа најдобри во синоќешните и денешните удирања на јајцата и се горди сопственички на најтврдите велигденски јајца Христос Воскресе, среќни велигденски празници дами
СП до Марам4е, следен пат ќе си дојдеш и културно ќе си се поздравиш, како што му доликува на твојот статус на дама.
СП до сите феминки. Поздрав по повод Велигден. Христос воскресе !!! Среќен празник Бидете среќни, весели, здрави, сакани и насмеани - секогаш. Нека е за многу години