Специјален поздрав до тебе LivingGlam има нешто во тебе толку суптилно и едноставно а прекрасно. Кажи ми барелина си? Те прашувам врз основа на коментарите и вљубеноста кон тоа поле.
СП до Карина и Гоу грл. До Карина поради тоа што ми изгледа на многу мила и фина. Онака, девојка која достојно ја заслужува етикетата дама. Не знам зошто но многу ми е мила и имам многу убава слика за неа До Гоу за сите заеднички интереси и полиња
... baguf4e, FBI, Fearless, Go-Girl, Gordana10, irenna, ... julie77, kate21, la-chicka, LivingGlam, teddybear.... http://www.youtube.com/watch?v=JMIdx5jqwMc
Сакам да ги поздравам оние 10 члена над мене и оние 10 што ќе пишат послем мене СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ МНОГУ ЗДРАВЈЕ, ЉУБОВ,СРЕЌА, УСПЕХ И СИТЕ ЖЕЛБИ ДА ВИ СЕ ИСПОНАТ!!!! [attachment=0]p1030193.jpg[/attachment]
Поздрав до сите оние кои по 100 пати го отвараат фрижидерот и на секое отварање констатираат дека ништо нема.
Специјален поздрав до Шилеа. Затоа што е прекрасна и предобра. Фала. Ете твојот стих го краси мојот потпис и фејсбук Огромна гушка до тебе Ш. Биди среќна, весела и уникатна, т.е остани си онаква каква што си. Марли
Специјален поздрав до апсолутно сите феминки, ми фалевте вие, вашите коментари.. Благодарам што додека ме немаше, не го преполнивте форумот со мислења кои допрва треба да ги прочитам.
на овој прекрасен празник го отворам моето срце ве гушкам и ви честитам среќни велигденски празници на сите феминки