Девојки, и јас сакам да ве поздравам сите вас, бидејќи сте посебни секоја на свој начин и ми ги будите сите човечки реакции- од смеење, одобрување, радост па се до муртење, чудење и нервоза Без вашето форумско постоење форумов би бил само едно досадно едноличие Затоа бидете ми поздравени сите, и среќни велигденски празници.
СП до..................... Оваа категорија моментално ја разгледуваат: 90210, Adi888, aleksa94, angel4e121, Angel4e123, AnoreXic, Arhangel-maniac, baguf4e, Bajaderka, bravegirl, butterfly.93, dancing.queen, De-lovely, Ema.Sk, Forgotten, FReakyBanana, irenna, Lina24, ludoto19, MacaLove, macence85, Mermaid, mila.s, miljkovic, Monna.Monna, moonlight-girl.55, passion.for.fashion, Plavusa.17, Rock.Lady, sadangel, Smizzy, SOVRSENSTVO, sparklie, SunFlower94, sweet-cherry, teddybear, TheSilence, vikica.s, ViKtOrIjA21 и 53 гости Мислам дека се’ е јасно. Тамата е Македонски музички идол
Сп до Кенди , Карак, Горде, ханибан, и Анни мало специјален поздрав за тебе. А поздрав и до Виножитка и Иренна.
СП до lolyta777, некако ептен си се наоѓаме по темиве FBI за нашите креативни испади со светкав лепак во темата велигденски јајца Ariel, ми остави впечаток на многу ведра личност емотивното мило Teddybear и сите феминки кои знаат да ги ценат вистинските животни вредности
Јас ќе бидам малку себична и ќе се поздравам самата, и ќе си се потапкам по рамо за прераната смрт на мојот компјутер (Пеце).
Сп до Офи, гледам истомисленички сме во однос на идолите Сп до Кате21 со која конечно поубаво се запознав, до Марамка со која секогаш паѓа убав муабет и до Старфиш која е едно прекрасно креативно суштество
СП до сите оние кои сега посакуваат да се на плажа со коктелче до нив иако не можиме да се пожалиме дека и овде ни е лошо
СП до Виножитка , Oфи ,Ди Ловли,која патем ми изгледа како многу мила девојка , до ангел92 ,ии до сите други.
Поздрав до сите форумџики кои ме оставаат без спиење Е па сте се распишале, човек не може да стигне да ве прочита. Жени!