До лудата Мерлинка МонроУ! Добро мори, лудо едно женче, кажи ми - јели бре јел прелазиш изнад шахтима?! Да те дува воздухот и да ти крева фустани а ти наивно и демек незнаејќи викаш ЈУХУ! А? Каков лепотан си ми спремила да ме чека, а ме чека ли сеуште? Оти ја чарапава ич не ја извадив, озбилно ти кажувам - поздрав мор до тебе, ама онаков со печат И до БоаВиста на која ради не знам која грешка и како сум заборавила да и го честитам роденденот! Епа се извинувам милионтристошеесчетири пати, до небото и назад и прими една построденденска бацка од мене! А како сум те мислела во средата да знаеш, кога седевме во кафич со другарите и цел град (или барем дечките кои беа во кафичот до нашиот) се дигна на нозе кога оној твојон даде гол! Среќен роденден и голем поздрав, ем специјален од мене до тебе Боа
Убаво поздравче до сите што мразат бизнис,правење на бизнис планови и до сите што сакаат да пијат топло компотче во овие тмурни-ладни денови Еве ви едно бокалче со убаво компотче и пинете правете ми друштво
До Боа за да не се нервира за Реал Иако не го сакам маж ти, убаво игра фудбал мора да признаам. А и во твојот клуб порано играше мојот маж Бекам, така да не можам да ти го мразам клубот
поздрав за the candy и се надевам дека оваа песна ќе и се допадне па тогаш да направиме распоред на омилени песни важи? http://www.youtube.com/watch?v=3C0U_wBI ... detailpage
Поздравче back stilas7 ...и да повторно погодена песничка I can't believe И го надополнувам позз. со оваа песничка можно е да сум ја погодила,често се случува тоа помегу мене и тебе http://www.youtube.com/watch?v=Fl4q2WBCywg
Специјалееееен,посебен поздрав до Оффспринг! Дете,нек се угоде!Аирлија,со среќа и во иднина се да се поклопи според планот,па да се частиме квалитетно на едно феминско дружење! И поздрав и честичка голема со пајаче за среќа на неа,ете така да знаеш! Едит.ме превари,срам те било!
На што се должи поздравот? Поздрав назад до тебе мила Еееј, па дури сосе Марта си ме поздравила - се сеќаваш од тогаш, кога ти реков дека ми се допаѓа, а и ти го рече истото? Оур фејворит бук..
СП до СПАРКС !!! Вечерва, 20.45 - ќе гледаме! И не ме тепај, однапред ти кажувам дека ние ќе победиме
^ Ааааааааа-ха! Не може Ќе се тепаме вечер ќе се тепаме, ама резултат нормално се знае...Ние победуваме Ај ќе видиш Поздрав и до тебе злато, ако вечер нема да ме сакаш, зашто нАли лута ќе бидиш заради тоа што ќе бидите поразени
СП до цело Скопје.Мерак ми беше да шеткам таму,толку продавници за книги,толку антикварници...Кај нас нема ништо што е бар слично.Од мерак да си купиш книга.