СП до сите феминки кои вечер ќе лудуваат, радо би се заменила со вас... али то ти је ...кучи -посао, посао-кучи... је*и га.... живот... брзо проџе... Бидете добри цурички http://www.youtube.com/watch?v=LfoLIrci ... re=related
СП и до тебе Кенди, се надевам не ми го зема за зло коментарот И фала за освежувањето, иако јас до сега убаво се освежувам со винце
СП до Мерлинка (аман веќе ми недостигаш, доаѓај ) И до Оззи срцка мила И до Карак (сакам кафе ) Ве гушкам
Поздрав до сите оние кои не се разочараа што денес не станаа принцези. Зашто тие веќе одамна се принцезички на мама и тато. А и вистински принцези на својот принц кој го имаат покрај себе. Да уживаме во нашиот несовршен, а сепак убав, нималку розов, а ни бајковит живот, ама сепак живот со наши правила и наши одлуки Утеха бе
СП до Пирамидата, да те поздравам во име на најјаките момци- кои паѓаат како крушки. Џандар збира, девојче Шизики сме бре, шизики Ливинг лепотата од Охрид. Мила душо, продолжи да ја шириш таа позитивна енергија насекаде околу тебе, како сонце Боа огнена девојка, плени околу себе. Кога на тоа ќе се додаде фактот дека е голем интелект ... Росоњерка одамна не сум ја поздравила оваа млада- фенси дама. Еве Роси еден искрен поздрав до тебе Мис Независна сеа не знам дали да ја поздравам или да и позавидам, во името на плакарот со облека кој го поседува хаха??!
СП до ФиБИ затоа што Скопје е мал град и токму во тоа е неговата величина, а светот е уште помало место! И до сите принцези на форумов и принцезите кои ги имаат дома. Во еден филм го слушнав ова но сосема е вистинито Како и да е, можеби е време да почнат да се бакнуваат и жапчињата, се надевам вие вашите ги најдовте и претворивте во принцови!
поздрав за блонд,мислам дека направи свадба а мене ме очекува скоро,како помина? ми е страв. поздрав и за марама и канди
Специјален поздрав упатувам до сите мои комшивки и жителки на гордата општина Аеродром , оние кои си го љубат Бисер, си лижат сладоледче од Палма, шеткаат по кејот вардарски и си ја љубат населбата. Значи колку што знам досега, Марама Старфиш Анастасија85 Мона.Мона ... и сите за кои не знам дека ми се комшивки.
СП до сите што не се многу возбудуваат за утрешниот излет. И до оние што ќе си седат во двор и ќе си прават скара под стреа (и нема да ги ).