Еј сакам да ја поздравам Гоу Грл. Специјално. Многу фали твојата енергија на форумот, биди ни почесто тука. Никогаш не се расправа, не ја интересираат трачеви, ма ептен е девојка на место.
Виножитке ма... ме погоди со заблажувањево, само многу калорично да не ми дојде Поздрав до тебе до едно парче - исечи си коолку ти се јаде И поздрав до сите девојчици на форумов! И до сеси која ме изнасмеа пред некој ден во правопис, ама не стигнав да пуштаљм поздрав! И до енца која нешто ми ја нема!
^ Јас си пивнав малку, си го сторив своето Што да правам кога ми годи умерена доза алкохол Поздрав и до тебе Вајлд
Поздрав и до тебе Wild-GirL , ќе ти наздравам со сокче од ананас( во моментов немам жестоко пиче освен ова кое гори на столчево )
Еден огроооооооомен струшки поздрав до Мерлинка. Јас имав изгубено надеж за стружанки дека се момичиња спремни за журка и пиење, а една таква девојка да ти била токму до мене, и цело време на форумов. Ама за многу години да е Велигден, и велика Сабота што не споија. И плус, откачена е и ногу лична. И си напрајвме секси сличиња, да ви е мака! Живели!
СП до 1985 генерација,веќе сте во поголем број и со задоволство ве читам- боа виста,трендафилка,ема ск,грл1985 итн незнам која генерација се Митка пирамидка, џули и ливинг глам но еве поздрав и до нив и до помалите ( анннни,марама,мај грл,хипица,фби,сесилија,тедибеар,мисс независна,) до сестра ми би ју и до сличните по размислување виножитка и росонерка http://www.youtube.com/watch?v=rsO5492F7eg http://www.youtube.com/watch?v=1To_P7kwsds Спојлер не се лутете тие кои сум ве ставила во помлади,незнам точно кои се моја генерација
СП и до тебе Анастасија Само да те поправам - и јас сум од генерацијата 1985, не сум од помалите , а баш ти фала што вака ме подмлади малку
Ајде и јас да ги поздравам n.a.t.t.y, offspring, blond i Nightwalker ! И да им посакам утре најубав помин
Jас ве поздравувам сите во склад со моето позитивно расположение во моментов Имајте убави Првомајски празници
СП ... до Пирамида, Теодора, Ливинг, Анастасија, Мерлинка, Боа виста, Хипица, ФБИ, Гоу, Бројче, Марама, Теди , Лукс, Виножитка, Мисс независна, Нејтири, Лолита, Трендафилка, Сесилија (фала што ми го честита роденденот ) .... има уште неколку ама не ми текнува сега, се извинувам Посебен СП до Озбилна жена Што би кажале србите ... А бре готивим ове цуре! Имајте убави првомајски празници
Џули роденденке ти враќам специјален Анастасија и јас сум 85 Поздрав и до тебе Сеси имај и ти убав празник, не се штеди на скара денес, таков е денот Лакримоса и Мерлин стружанките Теодороооуууу се слушат како ти викам? Жапчето ептен ми е по ќеиф за читање Лолита е секси мама, на’ еден гуш Честит Први Мај феминки. Не толку дека е први, туку дека е Мај
И поздрав до женЦките што ми го одбележаа овој кус период, што со смеа, што со нешто друго, но, сум ве заприметила (мада сите ги помнам што напишале, имињата ви не баш.. ама вас женЦки ве шмекам, не! го љубам спротивниот пол, кога имам кого да љубам, мада и кога немам јас си го љубам) И : 1. Поздрав до злите јазици, кои и не сакаат поздрави, добротии и прекраснотии, но жал ми е моми мои сте ми влегле во очи, пак и сте ми интересни, што да ви правам: Лилит, интелегентен створу, short and not very sweet стил, али го свиѓам Офспринг, ТрендафиЉот и Рејнбоу, кога ве читам, богами и јас ве замислувам со пушка, ако не и камшик во другата рака (и да, без ѕвезда би јас ова повеќе сакам да си ви го кажам онака ) 2. Контрабандата: Пирамида, ФиБИ, Мерлинка стружанче моме убо, шегаџиче, ориѓанките Теодора, Ливинг (мор шо си уба на ово сличето, те бендисвам, знајш), Бичд (рап, хип-хоп цурќе у пролетно Вустанче и штиклиња и раце горе ) и сите останати од овој крај.... ам многу ве имат на фемина?!? 3. Младоста на фемина Штрумфи, ме изнасмеа оној ден со постот за дечко ти, тапаните и повикот „идам по тебе“ , Изабела, ах ти младо интелегентно биЌе, ме радуваш кога те читам и тоа многу, Валерин, видов во Диет клуб си одиш, затоа те немало на УН а?!? и остатокот од младинава нека ми остане поздравен исто така 4. Кавгаџиките од религија двете Ф или едната Ф, кој знае, една ли е две ли се ама нек ни е оној горе на помош со вас и со нас и со сите заедно нек му е на нему на помош некој нек му поможи, му треба очигледно. 5. ХИПИЧЕНО и Лолитката 3х7 6. Клуб УН и остатокот од вечните диеталци, Теди, Нина24 и остатокот од борците 7. Бројачите на калории и оние желните да стават некое килце плус
Џули, одамна не честитам ни во темата Честитки, ни во Среќен Роденден- од причина што некогаш ми се сличува да не отварам Фемина- ми се собрале честитки а не сум честитала и тогаш се осеќам како да дискриминирам со тоа што некoму честитам а некому не, па затоа решив веќе никому да не честитам, ама затоа си земам од тортите и подароците кои ги даваат славеничките Поздрав и до тебе
СП до сите паметни феминки кои после празникЧево фино лепо ќе си се нафатат да си држат една здрава диета
Поздравче бек ту Џули,Ливинг и Жапчето, . И поздрав до сите кои работно го поминаа денот,а и до оние кои уживаа во скара во домашен амбиент, посебно на оние кои паразитски само конзумираа она што веќе го приготвил некој друг . И ќе си се автопоздравам по последниве две точки од дневниов ми ред. Среќен празник на трудот и ај нека биде пропратен со повеќе трудни невести на форумов и со нови вработувања, во знакот на трудот и трудноЌата . Поздрав и до трудните и лесна бременост, .