Хехе, фала што примети Штрумфетче, мене ми цркна компјутерот, па немам од кај да ја изгледам новата епизода и немам од кај да пишам (сега сум на гости). Кога ќе ми стаса компјутерот, ќе пишам коментар секако ) Поздрав и до тебе
Ако ме прашуваш мене, нешто постара ама на изглед ме мислат ’85 (барем така ми кажале едно десетина луѓе, па добра бројка е тоа а? Да не биде тешење работава ) Поздрав и до тебе Анастастија, инвазија правите на форумов цела ’85 и ич не се бунам
Одамна не сум Ве поздравила, списокот е долг нема шанси да го скратам СП до Боа, Мерлинче и Роси моје драге колегинице.. СП до Пирамитка, Теодора, Жапче-Поздрав генерацијо.. СП до Хипи и Тренди со кои си пијам утринско кафе, т.е. пијам и ги читкам, а понекогаш и ги гледам (оваа Хипи е неуморна во мода и стил...фала..) СП до Оффи, Марамче, Штрумфетка, Скајче, Старфиш -ете така морам да си ги поздравам, мили ми се и посебни СП до Виножитка, Жулиет77, ЛивингГлам, Сесилија, ФБИ, Мисицата Независна-секоја е посебна на свој начин и обавезно ги читкам СП до Лакримоса за тебе еден куп СП до Блонд, Геа, Нена2010, Орхидеа- си се наоѓаме по темиве СП до Енца (каде си??????не се губи...) СП до Мистери-морам да те поздрав, те читам и , ми се свиѓаш (како размислуваш де..... ) Сп до Љубам Ако некого испуштив простете ми, едно мало пеперутче ми летка околу мене, па во исто време и си играм со неа докторки
Морам... СП до Старфишка и Штрумфетка и тие спаѓаат во оние кои ги споменав во погорниот поздрав... Грлс
Јели бре! Ево мене опет. Човече поздрав до оние особи кои ме ставија у благ форумски стрес со нивните теории за заговор и уговор, сега бројам колку пати дневно поздравувам некого. Ама се додека не се трујам себеси повеќе отколку што останатите ме трујат мене добро е (се извинувам ако отварам нечии стари рани, па бев отсАтна и не можев да се произнесам, feel free to scroll this part, ова најдобронамерно) Како и да е, најголем поздрав до Теодора и Жапчето со 4етвор4е, ал се пронајдовме у темата за сарказам а девојки? Жапче а ти сосила се правиш жапче и чекаш некој да те пољуби, или само камуфлираш, а? Поздрав и една наша, саркастична
Поздрав бек Пирамидче ова некој обид беше да доловам нијанса на пирамида демек,сега и да не е баш најуспешен едно 3-че барем за обидот,може ? И да напоменам мене лично пирамида ми е асоцијација на таа градбата во Египет како нешто навистина посебно кое излегло од човечкиот труд и мака,пред кое одиш да правиш фотки со кои ќе се перчиш пред идни потомци какао шетан човек,значи претставата за неа е вивидно жива и кога не сме таму дури и да не сме биле никогаш реално,така да истото би го рекла и за тебе-твојот оптимизам е (се)присутен го сакал тоа некој или не и кип ит дет веј .
Поздрав и до теба мила Лолитке 777, и морам да признам не поздравувам многу меѓутоа се чуствувам дека сакам да ги поздравам Теодора, Пирамитка, Ливинг Глам, Трендафилка, Гордана10, Жапчето и Мерлинка да сте ми живи и здрави и такви уникатни. Губам многу време на вас, ама се радувам што го правам тоа! Такви сте ми неописливо нај..
Сакам да упатам специјален поздрав до Theodora, бидејќи уживам секогаш кога ја читам, а посебно денес, многу се пронаоѓам во нејзините постови и до некаде ни се поклопуваат размислувањата на различни теми. Ти се восхитувам, навистина умееш со своите зборови да ми ја разбудиш имагинацијата.
Пред да почнам со листата на поздравување, да се извинам зашто не сум активен, но обврските си го прават своето, така да сори лејдис, ве читам колку што можам но за пишување време - т'нко Сега назад на поздравот...Еден специ, така мистериозен поздрав до пииииииипиииип... Пирамида, сеси, спаркс, фби, роси, фиарлес, боа, вајлд, георгина, теди мече, штрумфета, офи, лилит, вики, ким, лукс, мисс, ангел92, изи... гарант имам заборавено некоја, извињавам се унапред, но мистери мора да оди..... SO LONG LADIES!!! STAY COOL, FUNNY, AND HAVE LOTS OF SEX ....... LONG LIVE ROCK AND ROLL
Ви го возвраќам поздравот Љубам и i.am.me, ,благодарам на убавите зборови,бидете ми убави и весели како мајски цвеќенца.
СП до Трендафилка Ни јас незнаев дека сме од иста населба , ама ете и ја сум ти комшика Мора да падне неко кафе комшиско во блиска иднина И до Мистери Од 18ти Тито ќе те викам