Сакам да ја поздравам Plavusa.17 , многу ми е интересна во темата за идол . Си го брани Виктор од прееска
Хахахаха ме насмеа ова случајно го видов Го бранам не дека има многу што да се каже ама најсимпатичен ми е што да си праам не го даваме Поздрав и до тебе гледам од Скопјево сме си
Ајде уште еден поздрав до Кирца наш голем маШ, сега слободно можеме да го послончиме Спојлер ју ар нат алоун, со тебе се сите 6-то, 7-мо, 8-мо одделенки, гимназијалки и све остале кои уште корнат коси, рикаат ко слончици, сечат вени и пеат зошто отиде
Огроооомен СП имаат Феминките кои се „загреаа“ со коментирањето за Идолите! Само напред! Знаат Феминчињата како треба!
Сп до сите оние кои го гледале овој спот ко мали и се воодушевувале на аутфитот и убавината на девојката,а денес мислат дека е бааѓи репрезентативен за пред мртв! (ако не се лажам,ова е мкц ) ДеЦво! http://www.youtube.com/watch?v=obGs0A2u ... re=related
Поздрав до сите оние кои го мразат ужасново време и првиот работен ден од неделава и месецов. Мај ми е омилен месец, не треба да е ваков врнежлив Поздравче до модните зависнички Старфиш, Боа, Сеси, Карина, ФБИ, Багуфче. Поздрав и најголема гушка до Спаркс, сакам да гледам фудбал со тебе знаеш нели Поздрав до најмилата феминка Марама Поздрав до Ливинг, многу си ја читам некако во последно време, ептен ми е мила. Поздрав до Лилит, си се смејам на нејзините постови во последно време, идна принцезо Лолитке колешке поздравче и до тебе, до секси мама Поздрав до Пирамитка и ќе и го украдам фустанот што го мерка за свадба, зашто и јас сум во потрага за фустан за летна свадба И ми фали кумата Џорџина.
Кој број носиш? Триесшеска ќе ја биде ли? Криза е, мора да се снаоѓаме, ако треба ќе позајмам, нема проблем Поздрав и до Тебе Роси свадбарке, а да не сме на истата свадба а па да свртиме едно чочече поштено, нек се чуди цела сала и шеф сале на чело? Поздрав и до Карак, шуќур уште некој не е окупиран со Идолот! Мисс Независна мачкица ем тигрица, згодница, опасница! Љубам - чекам твоја наредна изложба Нејтири - затоа што ми е ќејф да те поздравам До госпоѓица Сесилија - еве мор еве. Биди таква шашава и убава И last but not least, до господин Мистери - уште денес имаш оправдан, од утре ставаме неоправдани за отсуство од форумов Окцево ме боли од намигање. На ви патка фаца една, пошто не ми се мочка ниту ми се слика за на ФБ. Ми се бубнува
Леееј таман, ист број Само не го прави во граден кош поголем, таму сум слаба Их да го забравив бившиот ми муж, со кој си водам супер бракоразводна парница, Мистери
СП...до систер! Јас го сакам фустанот ама без тоа прерамките ... А бе нели не сумњаш дека и мене ќе ми стои саливено... Нели вртиме и ние добар ген На ти една гооолемааааа .... одма да оздравиш!
... сите цуруци кои се борци. Кои одат напред без оглед на се. Живеат за себе и се среќни со тоа што се. Не се откажуваат и ги занемаруваат оние кои сакаат да ги видат долу. Спојлер (не како Вил на Кејт ) Наздравје, во името на слободата, непокорливоста, единственоста, убавината, женственоста, тврдоглавоста и успехот. Да живееме!!! Нека се живи и пушкиве. Поефикасни се од збор, мајке ми.