Специјален поздрав до сите феминки што имаат корисничко име butterfly (забележав дека има )што се осеќаат како пеперутки или што некогаш помислиле дека се тоа
Поздрав до татко ми со песната , Милионерче имаш пари давај даваj... Поздрав до новороденото дете на комшијата со песната "Сине мој" (ова важи за машки ) Поздрав до сите ќелави со песната "Во коси да ти спијам" Поздрав до сите инвалиди со песната "Стани моме да заиграш" Спојлер Малку хумор... СПЕЦИЈАЛЕН поздрав и до сестра ми...Те мразам.мwа. Спојлер Ај, греота си...те сакам. лажам, сушам.
едно внимание за Спаркс, Сеска, Пирамид, Ливинг, Росонерка, и Мистери. И до една моја најмила и најблиска другарка, која ептен ми е даун периодов И до мајками, која некогаш нема осет како нејзиното расположение влијае на мене.
СП до Геа и Фирлес Интересни горумски ликови. Морам да признаам Геа ме проби хахаха Фирлес, заради тоа што ми е драга личност
Сп до Батрфлај,за братучедка ти можеш да бидеш сигурна дека не е девојка му на Хари,ама за мене не можеш! Јас ќе ви пратам милијарда фунти и ќе ве извадам малце од дугови и ќе дојдам да се сликам со сите што се Ред Бул! Не су ја по модата толку!
СП до драгите ми феминки кои се денес малкуцка нервозни: Оззи и Мерлинка. До ФБИ и Росоњерка СП до Блонд и Лолита СП до Ливинг затоа што ми е како детектив за смишни мислења
Кој е нервозен мори Марамооооууу??? Ја? Ма јок. Амори не ме нервираааааааааааааааај, не ми вади муабети срамота е... пу, јаз’к.
поздрав денес за блонд .фала за советите дел применив и сега останува уште да дојде денот за велелба.
до Rainbow Многу ми се допаѓа начинот на кој размислуваш и пишуваш. Некако различна си и посебна. те чекам овдека.
До феминките кои се задолжени да ме насмеат секој ден Мерлин Спојлер Жапчето Спојлер Лудото - заш мор нејќиш балерини? Спојлер Пирамидата една и единствена Спојлер