СП до Кате и Гоу, одамна не сум ги поздравила врсничкиве, а Гоу како што гледам(читам)се оддала сосем на пороците И СП до Фемина90, многу често се согласувам со нејзините мислења
Еоооо генерацио сум се оддала на сите можни земски задоволства (добро речиси сите) особено јадењево мх мх гушки и бацки и до кате и до тебе Виножитке
специјален поздрав до easyyyyy-"наставничката" по македонски јазик. Фала што кинеш нерви со мене xD Те сакам
Ултраспецијален поздрав до Душица Да пукне ме изнасмеа И поздрав до сите кои стануваат, мијат заби и оп им се јаде нешто
СП до сите што имаат бушави коси! _______________________________________________________________________________________________ И...СП до Хипица!
Абе ќе упатам еден поздрав, ама овој ќе биде најспецијален, жими мама Ги поздравувам сите нак*рчени дрољетини, лицемери, дволични( ок де, може и тролични) , сите mawechki mucweski pichkiCi( ), секоја детурлана што се понаша како да има 20 год и за крај го поздравувам сеќавањето на тоа што го правеле во детството. Поздрав до мојот поздрав! Се најубаво, чао.
сп до преубавиот продавач во парфимеријата .. со песната http://www.youtube.com/watch?v=O_TDL3-d ... 920D2780FE
Поздрав бек до Мерлинка, само ти изрази желба Воедно поздрав и до сите комшики од Кисела Вода и Центар