Поздрав бек Спаркс!!! Мис ју ту! И поздрав до цел форум, да ви се плукнам у тоа прстињата, сте изнаредиле букви, зборови, реченици, не постигам да ве прочитам Читам, читам, очиве ми наликуваат на REM!!! Или ко на тенис да сум
Спецификантен копривски поздравќиќ до Лилит. Смеј се ти за копрививе до утре сабајле, ама ептен да ми ти се дело-благо-милотворни. Може не си ставила дикат ама за оние женине запечени викаат дека кај и да е, со коприви ке почнат да се маваат. Пф, видиш што убајна креирале копрививе, м? Ни дилдо, ни боди-билдо, копривата му е лекот.
Специјален поздрав до најтвокер и Мистериозниот Душица и мистериозната Трендафилка и Офспринг Бичд и Нејтири Хипица и Гоу Грл Ким и Анни Кате21 и Иренна Карак и Гордана10 Старфиш и Ливингглам Марама и каролине.коста Виножитка и Џули Кенди и Тедигреј Геа и Ози. Жабче и Блупарадајз Сесилија и Пирамитка И сите по ред. Ама стварно сите. Одамна не сум ги поздравила сите што ете така ми се мили и ги читам. Многу сте и еве овие ми текнаа сега за сега. Ајт по една гушка. Или две. На кој колку му требаат толку. Едит. НАјспецијален до Бројчето и Лилит Како бре сум ве изоставила ... Како?? Ве гушкам.
СП до Офи, Бланка, Пирамитка, Џули, Ливинг, Мимс, Мисс, Лилит, Сесилија, Хипица, Вајлд Грл, Спарксче, Росоњерка, Мерлин, Багуфче, Мистери, Марама, Горде, Тања6, ФБИ, Штрумфетка, Лолита, JuLleE Бројче, Трендафилка и DivineChaos зошто баш обожавам да ве читкам Знам дека некоја сум заборавила , па затоа СП и до сите останати феминки кои знаат дека ми се драги и мили ПС - се извинувам за долгиот список, ама одамна вака групно не сум ве поздравила
Поздрав до Мисс Независна и да знаеш дека сум за ќотек, слободно истепај ме (ти дозволувам некоја воспитна да ми треснеш)
И јас одамна не сум поздравувала па сакам да им пратам групно штрумфовско поздравче до моите омилени форумџики Офи, Пирамид, Георгина, Гоу, Бројчето, Марама, Росонерка, Бич`д, Спаркс, Мерлинка, Тедимече, Жапче, Ливинг, Боа, Хипи, Џули, Сеси, Виножитка, Фиарлес, Теодора, Старфиш, Лудото, Блонд, Мимс, Бокичка, Дафни, Лилит, Трендафилка, Каролина.Коста, Лолита, Геа, Мис Независна, мажулињата Најтвокер и Мистери. Дали заборавив некоја, не знам, ама тука сме ќе се надополнам . Сите сте ми на свој начин посебни и обавезно ве читам. Ви праќам гушка.
Позз до сите феминчиња што минуваат низ некој тежок период и им треба некој одмор далеку од се,далеку од реалноста И позз до сите оние на кои им е потребна една голема топла прегратка
СП до ТедиМече и до Боа. И еден ССП до Гоу со песнава во спојлеров Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=LzyXB7gvDsA
СП до Трендафилка, Мерлинка, Алиса во земјата на чудата, Пирамитка, Лолита, Лилит, Офспринг и сите други феминки. Девојки иако сум скоро нова, ми го променивте и разубавивте животот со вашите постови. Фала ви
Не е сандеј, ама нема песна за тјусдеј, башка блади Поздрав до сите феминки кои како мене, се во ''блади'' периодот од месецов http://www.youtube.com/watch?v=JFM7Ty1EEvs