Мимс, ние сме гостите (дел од нив де ) Јас ги поздравувам сите оние кои готват во ниедно време како мене- сега само што го ставив месото да се динста, ефтина струја шта чеш И до сите оние кои утре полагаат, како мене - ќе ни треба среќа дечки, нели ?
СП до Мерлинка, Трендафилка и Лилит http://www.youtube.com/watch?v=0lDTiAG0Wic Ај бидете ми другарчиња. Ѕверчиња едни
Че ве сокршам,шо су ја?!Црнец?! Ајт поздрав фром слиплес Маседонија,Скопје,на не знам кои географски координати. Такоџе,да се враќа,за арно,за убоо!
Е што се буниш сега и ти, гледаш во вторион дел од постот те спомнав...индиректно додуша ама те спомнав Шо мака те мачи тебе мор моме вака сон што не те фаќа?
Ти не прашуј многу,многу,удри ми два шамари и све че бит добро! Море мириса тука на сесија депресија,осеќам јас!
Сполајти чедо, сполајти... Не ти мавам мор шамари, како да ти мавнам после за насилство да ме апсат сакаш? Мирни чоеци сНе ние Јас се одјавувам, одам да си се галам пак со книгава, како сме си заживеани последно време, ич не се делиме по цел ден заедно сме... Ајт поздрав
Утрински поздрав од мене до моите омилени форумџики, секогаш ве читкам, за мене секој од вас е посебен и уникатен, долг е списокот знам Пирамида, Теодора, Жапче, Мерлинка, Георгина, Хипица, Трендафилка, Џули77, Го-грл, Оффи, Велешанка, Лилит, Сесилија, Боа, Росонерка, Мисица, ГламурЛејди, Мимс, Кате21, ФБИ, Eнца, Љубам, Ливинг, Марама, Карина8, Штрумфетчето, Тедимече, Кенди, Багуф4е, Бројче, Виножитка, Ариел, Блонд, Геа, ПхОрхидеја, Нена2010, Старфиш, Спаркс, Карак, Вајлд грл и Валд чајлд од поновите ни форумџики Рокафела, Јуник123, Плавуша17 и Мацалове и до машките ни членови Мистери и Најтвокер Сите сте прекраснотии
Поздрав и за тебе Лолита,супер си ,знам кога те читам,секогаш имаш нешто убаво да кажеш. И за Енца,да не биде тажна,секој во животот има моменти,кога мисли дека не може повеќе.Но личност како тебе и со дух како твојот(ова од твоите постови сум го заклучила),верувам дека се ќе надмине.
Лолита удира јак шпринт и ме претица на стазатаааа! Сакам да удрам сабајлечки, ведар и заводлив поздрав до токму тебе Лолита, Џули, Теодора, Нена2010, Жапче, Пх.Орхидеја, Љубам, Аннат и Ариел! Женски, женишта! Која од која, ама буквално! Да ми речат избери една, би ми прснал мозоков од нерешителност! Затоа ајт сите во една вреќа, ве поздравувам и бидете и понатаму на форумов. Please, please pretty please
Фала ти LivingGlam, од мен исто имаш поздрав Поздрав исто така до Monna.Monna, starfish, Tenkai, kate21, rossonerka, Offspring, sesilija, bitter-girl, babyketi, annii, pink4ever, blond, Hipica, Lilit... многу сте бре хехе Сакам да ви кажам, дека сум зачленета во доста форуми бугарски за се и сешто, но ми е нај убо во фемина, сите сте многу мили и интересни. Дури бев бремена имав повеке време и ве читав цел ден, маж ми ме наричаше хакер зш по цел ден во форумот... Не можам да ве избројам сите, но сите што сте редовни и го правите форумот интересен ве поздравувам топло!