СП до Росонерка. По муабетот за штиклите сонував како сум имала еден куп и сум ги пробувала сите и сум ги сликала за во темата Ех, штета што беше само сон
Ах виножитке и јас сум ко тебе, ако нешто го мислам посебно ако видам некое парче облека во град и не го купам го сонувам Ajде возвратен поздрав до тебе и да ти стане сонот јаве А Лилитке за тебе не се сомневам дека ќе направиш топ шопинг и ќе си лепотица на апсолвентската И поздрав до Ливинг, јас неа си ја гњавев за козметика До ФБИ и нејзините преубави нокти И најспешл до Алиса од чудесијата, ептен се радувам што се читаме и тука
Сакам едно списАче да изведам, редно е од моја страна, а и ме личи, нАли??? ФБИ, Мис, Кате21, Лакримоса, Блонд, Диди1982, Пинк4евр, Нејтири, Катакомба, ГламурЛејди, Џули, Рокафела, ЕмаСК, Загрижена1, Љубам, Теодора, КрејзиЛејди, Геа, Боа, Мистериозната, Жапче, Ливинг, Хипи, Ангел92, Лоли, Заљубена111, Пирамид, Марама, Сеси, Мајгрл, Бичд, Ангелче, Тедимече, Скај, Битер, Карак, Трендафиљ, Офи, Фајрквин, Ози, Јуник123, Мимс, Штрумфи, Старфиш, Кенди, Роси... и цела Фемина.мк Ви благодарам што се стремите кон правилно пушкодржење и примена на огнено оружје кога е потребно. Благодарам што ми ги тргате мислите од животните кошмари со вашите муабетчичи... Бидете секогаш среќни, насмеани, здрави и живи. Ве љуби и се автопоздравува Мерлин.
СП и возвратен ту ју мај фани грл Мерлин Сакам да те читам нон - стоп ... да ме смееш дури мускулчињава на стомачево не дојдат во свој полн израз Лув ју прешс
Едно онака калорично,мрсно,соленко,вкусно поздравче до LoVeR и да знаеш ме настрви со пицата во темата Што ви се јаде во моментов? ќе се карамеееее ама прво ќе си ја поделеме сочнава виртуелна пица
Сакам да си ја поздравам Ливинг бидејќи си таква каква што си и за тебе едноставно нема доволно суперлативи, . Светот би бил подобра грутка да имаше повеќе како тебе. Да сум научник во областа генетика, би те клонирала неброен број пати, .
Поздрав бек до сите што ме поздравиле. И СП до Лудото http://www.youtube.com/watch?v=op4JDhzh ... re=related
Ајде еден специјален поздрав од мене, до сите на кои што им се јаде нешто, а ги мрзи да станат од компјутер, бидејќи неможат да се одделат од Феминкава наша! Еве и визуелно да го претставам поздравов до вас!
Специјален поздрав до сите прекрасни женишта на форумов што ми ја разубавеа вечерта! И многу се такви, еден куп ги има!