Сп до Марама Дури да го напишам овај поздравот цел компјутер ми се закочи да знаеш затоа е мноооогу вреден
Сп до сите Апсолвенти Ќе ми недостигаат студенските денови http://www.youtube.com/watch?v=DDpooy6WLvI
Директно од барата на тате мој, поздрав до следниве, феминки феминовски: Лолитке, те читав по тоа страниците со советите и искуството со ќерќичката твоја :up: Мерлинке, некогаш не можам да се воздржам во канцеларија, ќе пукнам стегајќи се да не прснам од смеење Геа, пак јас приметив по твојава советодавна улога, богами. А, си ме претркала некаде, си кажала се’ што сум си имала за кажување ФиБИ учи, учи глава бучи.. Теодора уоман, оу ват а уоман ју ар ЛИВИНГ ајт со мене.. Луи ако го најдеш прва, твој си е, ако не.. ајде твој си е па. http://www.youtube.com/watch?v=eHZiANxv ... re=related Easyyyy, Рок-а-фелер, Кенди, Теди мече, Штрумфета, Алиса од земја чудесии, Црешке , Љубам, ВАЈЛД, Багуфче, Валерин, ФИГИ бравос ..... Изабела сори ти го утнавме денот Хипи, аман заман што сторе со тоа храната ме стрвиш у секоја тема!!! Барата денеска мутна ми е, слабо ми текиња на другите
До сите оние кои напишале во темана прдење Девојки, жими се најмило, се поболив од смеење, ќе паднам од столче уште малку, стомак ме заболе... Многу сте да не ве набројувам сега, ама сите сте поздравени од мене, ми го продолживте животов за едно 2-3 години СП и до Најтвокер кој веројатно сега си ги трие очите и си вели О Господе каде залутав јас?! Чекам и Мистери да прочита за да си го постави истото прашање Се пореметив од смеење, ама ајде за арно за убаво нека е Излезе дека поговоркана за пеење важи и овде, кој прди зло не мисли, а кој мисли не му е до прдење (Или споделување на информации за тој чин)
СП до Дејана М. Нов лик на форумов,кој ми привлече внимание И до Ла Чика ,за прекрасниот вкус што го има И доooooo Жапче ,и нејзината баричка
СП и благодарност до Офспринг што ми го продолжи животот со темата насловена и нашироко позната како - ПРДЕЊЕ. За што зборуваат 20 000 жени... ете за што.
Wild Girl а сакаш ПираДИМката да ти даде еден дим од цигарава? Не? Епа на ти поздрав наместо дим Welcome back, имав чуство дека те снема едно време