Oooo, Мис-индепендент-е, во барава малку темничко, но една светулка за тебе, ете. Да, тебе сум те заборавила прееска, пак и уште некои. И новата листа за поздравленија од: ----->Жабкава до: Абеја, ај што ме смее аватарчево твое, но пак и ти бе, ти МацаЛОВ, очите ќе ми пукнеа како пуканки што од смеење, што од неверување дур те читав на страницине како се чувствувате денеска? и испукајте се, а посветени на твојот најЖЕНСТВЕН дел од телцето ти комедија си Милки-кенди, те читам од барава и тебе, да си знаеш ццц и те бендисвам! Нина2010 ЕХ, ДЕВОЈКО ја на тебе заборавила скроз на скроз, и жалам поради пропустот . И да, макар различните мислења, јас си сакам колоритност, не би едноумие и безбојност, секако Unique123 - поздравчиште од мене, ...2468 -побогу имево не ќе ти го запомнам, но важно тебе те помнам Најти-најт анд тејк кер, бај-бај нау! не е безбедно навечер да шетате по бари, да си знаете
Голем поздрав до феминките што ги спомнаа производите на Тesori D'Oriente, уште неможам да си поверувам како го имам заборевемо. Огромен поздрав што ме потсетивте, не се сеќавам точно кои беа starfis и lilit ако не се лажам беа едни од нив И поздав и до Мимс што ми кажа каде да ги најдам
Алиса не сум јас,ама сепак,фала на поздравот. Сп до сите активни допринесувачки на тема Прдење! Лелееееее...треба да бираме прдла на годината,Билката да не награди со некое парфУмче ново,симболика да има!
Јас мислам дека освежувач за соба ќе има поголема симболика. Од оние што пуфкаат на 15минути, да не му ја мислиш
сп ама HAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ сп до Doozy !!!! Tвојот пост во прдење ме донесе во бессознание од смеење
Јас маката си ја кажав, тие ми се смеат. А за тебе, во контекст со топ темата за денес - прдењето - една евровизиска песна. http://www.youtube.com/watch?v=m3i4S4E7h3I Експериментирајте људи, на еври уеј дат ју кен! И ќе ве има после по форуми - е не.
Извини, ПираМИДке*, што ти го згрешив името. Инаку во тие моменти се смеев со тој постот, и затоа не загледав што сум пишала... И фала ти на поздравот!
Специјален трепкав поздрав до МИСТЕРИ! Двајца без тројца сте ни на форумов, мора човек да ве чува и пази како роса на дланка, па и чат пат да ве ишне чисто онака превентивно, за да не ни летнете премногу во облаци, после кој ќе ве брка! Што се сеЌираш бе? Ќе надокнадиме ние муабет, вака или онака, и ќе кркнеме по некое лазањче у Балила, ти кажав јас Сеси те такса за братче, може мене да ми бидеш братучед? На форумов роднински врски се развиваат колку сакаш. Wеlcome back man and keep your rocker's ass here! И до Жапче. Мене сега нешто ми текна. Си јадела жабји батаци Кај Жабарот? Шала на страна стварно ги прават таму, и добри се...ама не сум јадела, не не не
Пирамидо, шмз’л скУпски.... ајт изволте ван оф мајн: Гритингс фемина, барата колинг, вејк ап ју слипинг хедс: Земи си ПирамидишЧе, дур не испоџапале све и свои људи не јадам , да си знаеш зелениш, тесто, ретко месо, али и то бидува, може лесковац, пиле, од пиле, со пиле, пак, ќебап, уз ќебап, до ќебап, под ќебап, кременадличка, ражничи, обично викенди све то си каснувам исто што и грото, ај ејнт бетер дан ју, ју ноу Брекфастов из сервД ју гирлс, ајт крканција стигла!
Специјален поздрав до школските Кики, Еци и Стефан ... и секако до Стивен, Столе и Кола (моите нацртани човечиња)
Специјален поздрав до сите феминки со моето денешно откритие: Леле лелеее тој со вишна и ванила каков ееееее Се подмрднав од убајни. Тој чоколадо-ванила си го чувам за после. Туку се зазборвев јас а друго ми беше зборот. Ве поздравувам со по еден кроасан за сите
Едно специјално поздравче до жапчето, гледам за некои работи слично мислење имаме, што е добро, пошто не сум отпадник До срцката Дузи, како и сите останати и мене постот за прдењето ми делуваше поприлично антистресно Поздравчиште до модераторите к.и.м, виножитката, багувчето, вајалд-чајлд (ме мрзи на латиница, простете ) и драгата офсприн, што незнам зашто али ми стана особено драга Особено гооолем поздраФ до Мерлинчето, без некој нејзин пост денот нема да ми биде ден И секако поздравчиња до лолита, миме87, славица999, ливинг, марама ..... И до сите нови членчиња - ДОБРЕДОЈДОВТЕ
Јас ќе ги поздравам сите, така денес сум си во супер расположение. Повелете на торта, да се дебелееме заедно.