СП до мојата сестра по облека која што ги опустошува Скопските продавници во секоја дадена можност Роси
СП до сите малолетнички од Струмица и околијата да не бевте вие немаше да ми се напуни инбоксот со 50 поста од типот КАКО да го уловиш Виктор4е, Петкан, Станко, Јанко од Идол! Поздрави и секое добро со песната Оди си дома малолетничке!
Сп до Мерлин Монро, Трендафилка, Пирамидка, Мистери и Nightwalker да знаете дека ве читам и многу ми се допаѓаат вашите постови. И до сите оние кои што јадат сладолед
^ Ти возвраќам, луда дамо. Воедно, ги поздравувам Марам4е (Шмизла) и Рок-а-Фела (Баблс), утре ќе го владееме паркот!
Наајспецијален поздрав до Ема.ск. Па, каде си девојко? Немој вака да ни исчезнуваш.. да знаеш дека ни недостасуваш. А и ни останува сеуште да закажеме спаринг, i think i'm ready now, hell yeah. Гушки до тебе и да ни се појавиш на форумов, сакам да те читкам!
Специјален поздрав до сите феминки http://www.youtube.com/watch?v=ozZVCXmU ... re=related Некогаш занеме да бидеме несмасни ама сепак кој може на нас да ни се налуте
Специјален поздрав до феминките кои ќе чекаат цели три и пол месеци за новата сезона од вампирите и до феминките кои не сакаат да го гледаат Ештон во Два и пол мажи и го сакаат Шин назад во серијава
СП до сите што уживаа во фантастичниот Влатко Стефановски и секогаш енергичните Суперхикс во овој ПРЕжежок ден!! Ама битно беше супер
^ Не знаеш колку ми е криво што немав друштво да отидам. Вчера ај некако ги прелажав, па ги домкнав (им реков дека ќе биде DJ Бабура ), ама овој пат не палеше истата финта. Енивеј, поздрав и до тебе бидејќи имаме ист вкус за музика. СП до Бројче.