СП до ... сите антиталенти за пеење на форумов! И сите што си пејат за инает на другите, а знаат дека не ги бива.
Оу ЈЕА! За зет ќе го најдеме, не бери гајле, Прилепчани убав народ сме Те чекам да си се возиме со валиспетчиња, ама јас џекче сум без раце знам Поздрав и до тебе, Бест ригардс Искра
Поздрав до сите оние кои се заљубени - залудени или пак се во некоја фаза на заљубување. Ии поздрав до срцето мое, си го видов преска, ма не му се изнагледав.. абе како се смешка, како ме гледа. Ах, ќути ќе те мувам!
СП до Грујо и министерот за образование со песната "Узалуд се трудите" Абе може сакате да направите нешто, ама проблемот е што не знаете како
СП до сите академски граѓани кои имаат широка перспектива и надеж за просперитет во нашава земја Спојлер NOT
СП до книгата која остана недопрена и денеска СП до интернетот кој е бавен како желка на горнина СП до сите кои сакаат да дојде периодот без колоквиуми, испити, семинарски... СП до бојлерот кој ми се расипа сношти баш кога требаше да се бањам, а со тоа и СП до комшивката која ме прими во 9 ипол навечер со бањарка на мене на бањање. тенк ју вуман
Поздрав и до тебе СОВРШЕНСТВО ! Ги поздравувам и Ашлинг, Црешичка и Смајли94 моите толкувачи на моите луди нумерички соништа !
specijalen pozdrav do mojata sestra,zetot i malata dusicka na tete koi denes pravea vencavka i krstevka.super si pominavme.ve sakam mnogu
сп до марама со која си делиме топ совети, вики4е која сакам да ја читнам (те нема ), блонд мојот драг насмеан лик, хипица која ми е секогаш топ расположена и ми го крева адреналинот, горде која секогаш нешто паметно вади од ракав , виножитка која ми е позитивен лик, тедибеар драгото меченце, до лилити нејзините утрински постови,кенди, и морам да ја поздравам новата членка -жапчето кое стварно ме воодушевува со постовите. Имајте пријатна вечер драги мои
СП до Охриѓанкине од темана за дијалектине. Ме изнасмеавте бре, со вашиот дијалект! Да се надоврзам на поздравот со песнава : http://www.youtube.com/watch?v=yA5qcn26gRU
еден најспецијален поздрав до безгрижните и до оние на кои вечерва све му е рамно....ако има некој таков вечерва тука слободно нека се јави....да ме зарази со негрижата нивна
Специјален поздрав до романтичните души што планираат да ја посетат Италија за месец-два со песната Стани душо да те испратим аууу не бе ла шаТе ми кантаре беше честитката, пердона ми http://www.youtube.com/watch?v=ZhqG49Zc2tI