СП до Карак и неа ја нема ко мене, се губиме во последно време СП до Ангелче, убаво да си помине таму каде што е, задоцнив ама нека ми прости. СП до Ненушка која полека ама сигурно станува верна членка на форумов, сп до Багуфче и Анннни кои гледам се дежурни тука, Сп до Горданче, немам време да ја занимавам на чат , сп до Гоу, одамна не се направивме муабет, Сп до Хипи, до сосетката Звездакоска, до Бројче и Лижалче, до Вајлд ејнџел, Малото Вајлд, Викиче, Лукс, до нови стари, оние кои не ги наведив (нека ми простат многу сме, ако ги редам сите заврши постов на друга страница ) Лилит, Шилеа, Енца, Бона, Трендафилче, Ариел, Фри, Анатх, Вери, Џули, Озбилна жена...а бе стварно сте многу СП до сите, многу сте ми драги Нај сп до админките, јака ви душа
СП до кате21 и фала на поздравот. Инаку СП до сите мои форумџики и верни пријателки: Душица-ск,анннни,аннии,ангелче (убаво си поминува сигурна сум) ,ким,ненушка,вајлд чајлд,вики44е,лижалка,бројче,хипица...ве сакам сите
СП до Виножитка си се најдов во нејзиниот пост... виножитце одамна се немам читнато ние СП до бројченце ми фали се немам ни слушнато ни видено многу е зафатенооо, те сакам срцеееее СП до багуфче и до кате21 СП до милите мои што ги сакам највеќе и нај сп поздрав до мамичка да не ми се нервира толку Ве изнабакнував сите
Ах леле, срце убаво фала на поздравот, јас викендов не бев дома, си бев на гости со другарка во моето мало градче Огромен поздрав и до тебе , се надевам убаво си поминувас со дечкото и да не прашувам во СДП, ќе те прашам тука уз поздравот - Дали се шишаш во Неготино кај Лаки, зашто ми го пофалија ептен, ако поминам некогаш, дали да се шишнам кај него?
оф мори мајко ме насмеа а бе тредафличе,кој толку го испофали лаки?знаеш човекот добро шиша ама знеш каде му е киксот...? ти му кажуваш како сакаш да т шиша а он ќе те ишиша како тебе ти стое по обликот на лицето,и на крајот сите се задоволни,а не е така како што си побарала да те шиша,значи сите ги погодува по свој рецепт..... инаку има и други добри што многу убаво шишат позз и те гушкам