специјален поздра за angelche. п.с.ако не ти се допаѓа јеца јас ќе ти ја пуштам цеца може? http://www.youtube.com/watch?v=1x1Ms7_M ... detailpage
... дежурниот допаѓач ЛивингГлам. За мене ти си симбол за убавина... нежна, мила, паметна, чувствителна, внимателна... Како тебе дете нема.
Специјален поздрав до сите кои ги живцира ова грдо мајско време. Поздравче до ФБИ и со среќа девојко на разговорот, ги стискам палците И поздрав до сите матурантки кои оваа и идната недела ги прославуваат своите матурски вечери. Да бидат најубави, највесели, не се замарајте со детали и ситници непотребно. Уживајте во последните часови со вашите средношколски другари. Оваа вечер ќе ви остане доживотно во сеќавање
Поздрав до ФиБИ - се приклучувам кон Роси, знаеш дека мислам на тебе и праќам премногу позитивни вибрации кои така ќе те здрмаат, да ги оставиш без зборови сите денес И уште еден до Tigerlady и до сите девојки кои несакајќи ги повлеков со мене низ цел свет на шетња и кои би сакале да ни се придружат во Италија. Значи јас замислувам зелена, стара, веспа. Ти каква сакаш земи си, ама еве јас ќе имам пастелна зелена а ти можеш пастелна розева, со шлемови во иста боја, мојт? И одиме во Тоскана, наоѓаме стара куќа со базен, како во филмот Stealing beauty и правиме журка! Кој не дојде, сериозно ќе му се налутам! А ако не дојде некоја, ми е гајле. Повеќе згодни мажи за нас Е така! Што убаво било да си забега човек од реалноста а?
Од сабајле те читам и морам да признаам како роман да читав само без ред во поглавјата (не можам да фатам ред поради работниве обврски). Кај и да одите водете ме, само да избегам од тука На Венеција не се палам којзнае колку ама на Барселона или Санкт Петербург ја јааа се би дала да ги посетам и морам да побегнам малку од реалноста одма се ставам на гугл ерт. Поздрав се гледаме на закажаното место
СП до -Nightwalker (што ме потсетува на мојот другар) што ме насмеа до солзи со посветата од пред некој ден -Жоел ми фалиш на скајп (инаку фраерчево те чека да те види, ти си првата од феминскиот свет што ја запозна ) -Анатх, Лолита, Пуфи-Цуфи, Чирибирибела, Неса, Ариел,Зоза, ОзбилнаЖена и сите останати (идни) мамички. -Елеонораструмица-комши многу убава невеста си била (уште една секси трудница) -Секси Карак (аууу каква нога ав ав ) и Виножитка-многу ми личите (во мојов свет вие сте сестри) -Имењачката Мерлинка (ти дадов иснпирација со сликата и она од два дела што е, м? ) -Кенди и сестра и' иако не е на форумов (навистина сте посебни со имињата, уникатни), каролин.коста и сите останати штипјанки -Карина, Пинк фор евр, сите Батерфлајс, малото Вајлд, Би Ју (некако ми се губи)-сакам моите деца да се зрели како вас. -Хипи и Заљубена111, Гордана10, Љубам со нејзините прекрасни слики -Марама-путко, многу мажи врткаш бе -(колешката по корисничко име)ФБИ, Митка,Росоњерка,Жапче,Дафни-и вие сите сте сестри, така? Грабајте од пудингов додека има
Ај ај. Само за Цеца можам да направам исклучок. Поздрав назад драга. И еден поздрав упатен до Јипман2, викаш- се сум измешала?
СП до Џули, Пирамидка,Теодора и Мерлинка јас сум таа што остана Девојки не ми оставивте избор СП до Гордана 10, Виножитка, Сесилија, Анатх, Ариел , Жапче и мама Блонд
Сп до Блонд - Не се секирај, тука сум си. Поздрави го бебуѓот преку стомачето од мене, кажи му дека тоа му е од дотка му и дека ќе биде он паметен на дада. Сп до Љубам Сп до Сенза Сп до Марама И до Блу.