Поздрав до Енца. Ја паметам по тоа што се с'рчкавме на темата за невестите, Енца тогаш се спремаше за свадба, а јас рафално ги испукав моите мислења, ама онака жустро и воедно и' се извинувам поради брзите и непромислени коментари (така ми дошло тој ден). Од тогаш, забележав дека сака да се дотерува , ја сака Перл Бак и Невеста во Борџии и уште неколку ситници и ми стана интересна, те читкам и го сменив мислењето за Енца. Подобро е кога за некого сум мислела нешто сосем спротивно, а излегло дека станува збор за прекрасна личност (како и за Боа ), отколку да си бидам разочарана како со некои девојки, имав мислење до небото, а сега ми се на дно. Не дека можеби е важно, форум е де, ама мене ми е важно.
Сакам да си ги поздравам, Жабетинката наша, Пирамтика, Теодорка, Горданка, Секси лејди, Киттен (мрдни малку распишувај се ), Лолитка, Ливинг глам, Мерлинка, Нена, ФБИ, Бројче, Блонд и Сесилка жени ме инспирирате. И ти Оффи знаеш да раздрмаш, единствена си!
Мило и ти мене ми недостигаш, ќе се видиме во недела . Поздравче и до тебе Марама, се надевам ќе се видиме , исто така поздрав и до Карина и КукличкаСк. И поздрав до Оффи, те сонував сношти .
Се бранам со траењеееее! И фала за комплиментот, ќе ти кажам за неколку дена неколку збора за ова,ќе видиш ти
нај СП до Карак и Пирамитка...девојки Ви благодарам СП до Теодора, Нена, Жапче, Мерлинка, Енца, Љубам СП до Марама, Кукличка, Карина и Штрумфетка СП до Боа, Роси, Мисица и ФБИ СП до Лилит и Оффи СП до Ливинг и Сеси СП до Хипица и Тренди СП до Бројче и Виножитка СП до Блонд, Геа и Пх.Орхидеја... ете така...
Предизоборна кампања, делам поздрави..специјален поздрав до.. Тедибер Ливинг Штрумфета Жапче Пирамитка и Трендафилка И уште еден ептен сепцијален поздрав Спојлер и поправ оди за Ашлинг. Поздрав жемцки. Имајте прекрасен ден , ноќ , живот. http://www.youtube.com/watch?v=lB6a-iD6ZOY дождливо..
До Горде, Вики, Карак, Катка(Катакомба), Ненушка(Се изгуби..:/), за да ги потсетам на порано, кога го окупиравме четот со трач состаноци.
До 4те супа дупа женЦки кои ќе тресат женски, секси облини и креваат раце на ова! http://www.youtube.com/watch?v=VaHFTLxenog Ако не направите едно феминско ринге, ринге, раја у средина, со Марама на чело, пошто - марама нели маФ ви е работава. Јас ви кажувам! Чекам да ве видам негде на по некоја фотка или на Ексклузив или Бекстејџ. Чекам!
Специјален поздрав до Мерлинка Многу ми е мила и интересна за читање, особено во последно време со нејзините хумористични постови Кога го видам најзиното име ми личи на Спојлер http://www.thoughttheater.com/upload/2006/06/marilyn-monroe%20800x600.jpg а кога помислувам на Мерлин тоа значи дека мислам на најубавата жена во времето на 20ти век и воопшто во историјата
Сакам да ја поздравам TheCandy880 мноооооооогу....фала многу за поздравот се извинувам многу ама дури сега го видов.....а сега еве наместо со пица да се почастиме со парче чоколадна торта...
Прееска, а и сега само што сакав тука да те поздравам,ти ме претрка ми прочита мислите Најспецијален поздрав до Ангелче
Спешал гритингс то Теди,брокен,бројче,марама,боа виста,фби,трендафилка,росоњерка,мистери,блонд,лилит,мерлинка,виножитка,оффспринг,хипица,вајлд,мачето,карина,јуле,пирамитка,лолита,битерсвит,битергрл,пинкфоревер,марама,Ема.ск,волфче,ким,ариел,горде,ирена,го грл,кенди,спаркс,лакримоса,теди греј,мимс 89,Мис индепендент,штрумфета,багуфче,карак,џорџина,сенза пароле,цирибирибела,кате,лукс,каролин коста,теодора,жапче,викиче,лудото,сефора,дејзи,оззи и сите останати.Ве има премногу. Поздрав девојки,не се сомневам дека секоја од вас е добра,паметна и убава.А поздрав и до машките членови.Секој е посебен на свој начин.Знам дека е добро чувството кога знаеш дека некој те мисли.. Овој форум навистина ми помогна за многу нешта.Ви благодарам. Ју мејк мај деј.Хагс.