Јас сакам да поздравам некој девојки кои ми станаа посебно драги(иако релативно сум кратко на форумот)но сепак ми оставија впечаток: *Miss-Independet *MacaLove *2468 *Lilit *Rossonerka *zap4e *Sephora *marama *FBI *Piramida *RainBow *Boa Vista *Hipica *Off Spring *Living Glam *Blond *annnni И двајца мажи: *Nightwalker *Marly Еве еден бакнеж до сите вас: (поздравот не го користам за добивање на лајкови)Едноставно за краток период ми станаа мили и впечатливи...останатите се надевам подобро ќе ве запознам со наредните читања
До чичко Најтвокер- лошкото И до Марли и Мистери. Ај и до Јипман. Мушка вечер Шта чеш това е това. Ај бидете поздравени мушкоданци
СП до сите батерфлајс на форумов И до Мисс индепендент, Росоњерка, Фби, Боа, Дафне, Карак, Хипи од кои сакам да видам некоја нова комбинација во Модни критики
... до сите матурантки на форумот, особено до Кенди, зашто денес ни е матурантка, колку што знам Ако и другите се денес, и до вас особено
поздрав за кенди затоа што ни е денес матурантка и поздрав за сите оние кои вечер имаат матурска забава. п.с.и јас пред 6 години на овој датум бев матурантка,плус на 19 мај се случи и мојот прв бакнеж такада емотивно сум врзана за овој датум.
Позз до сите што ме поздравија да не ве набројувам. Вечерва ќе се наиграм и ке завртам некое орце и за вас,ќе пиинам и за вас и ќе мислам на вас А овие денови ќе постирам и слика па ќе ми кажете дали добра сум била јас мислам дека ќе бидам една од ретките поедноставно облечени но мн. ме е гајле бар удобно ќе ми е во фустанчето без САТЕН
... матурските фемина-кралици. Честитки до вас и да си поминете најдобро. ... полуматурските фемина-кралици. Честитки до вас и да си поминете најдобро. Овај... не. Јас на утрешен ден славам 5 години од матура, па честита 5-годишнина од матура на моите соматуранти.
СП ... и од мене до слатката и преубава Кенди, да си поминеш најубаво вечерва и да си запознаеш нова љубов ... и до сите кои денес слават матурска вечер. Имајте незаборавна и луда ноќ! Бидете принцези секоја на свој начин, оваа вечер
...до сите матурантки! Би си го дала положениот испит по статистика за да се вратам матурант! .... Девојки,имајте најубав помин вечер,една е вечерта!
Сакам да ги поздравам сите матуранти што слават матура вечерва...СРЕЌНА НЕКА ВИ Е МАТУРАТА.... А сакам да ги поздравам и оние кои прават апсловенска....СРЕЌНА ВИ АПСЛОВЕНСКА....
Абе сува лепота веќе, кога си легнувам ти викам - ајде гаси светло ја симнав шминката Се шалам. Уствари и не. Тук таму де ГОЛЕМ поздрав до тебе божице Бестрашна! Ми помогна многу и ти благодарам ептен! И до сите девојки кои ми пишаа по неколку искрени и убави збора, некој ден ќе се заинаетам и сите ќе ве поздравам. Море има све да испоздравам од прва до последна! Ме изненадивте пријатно и ми значи секој ваш убав и искрен збор. Озбилно, не се зафркавам. Ми ја враќате вербата дека луѓето се добри и несебични суштества, сепак, after all. Имам на кој да се угледам, имам!
Специјален,најспецијален поспецијален поздрав- здравјен дo: Lolyta Teddybear Theodora Marama Zhap4e Hipica milky-candy MacaLove Marylin.Monroe Ariel Strumfeta LivingGlam Brojce Baguf4e julie77 и до сите матурантки! 100% сум испуштила некого Како и да е Girls, you are special!!!
СП до брат ми кој годинава ќе биде најубав матурант со една песна која знам дека многу ја сака. http://www.youtube.com/watch?v=qNwlagHRUOE Затоа што секогаш бил до мене кога ми бил потребен и сакам да знае дека сум спремна да го направам истото за него.