Сега прелистував во Што слушате во моментов и морам да ја поздравам lolyta777. Ме нарана твојот избор , морам да признаам !
А може и јас? Може може? Ве поздравувам двете! Beached и Lolyta777. Си ги обувам новите зелени еспадрили, ставам саундтракот на Бич на уво и нејќе да ми ЧУЕ! Фала за инспирацијата девојки
... Љубам. Овации за твоето творештво. Совршено. Секоја чест. http://www.youtube.com/watch?v=h8MAHQhKe7Q
Фала ти Мерлинке блесава, ме потсети да одам да прочитам што тоа сум напишала, имам нови ама никако да ми текне да постирам.Ако мислеше за фотографиите и за тоа фала. Еве ти една голема
До Chocolate.me ... земав од твоите постирани аватари. И до Боависта. И до мацалав, украдов и една нејзина сликичка
СП до: Марама, Мерлин, Љубам, Росоњерка, Офи, Трендафилка, Георгина, Ливинг, Пирамида, Сеси, Лилит, Хипи, Ким, Реинбоу, Мис, Лолита, Боа, Геа, Теди Греј, Теди Мече, Бројче. Ајде на Коктел фест
Специјален поздрав до zhap4e, rossonerka, unique 123, Saya, Mistery, sesilija...и други кои некогаш ме поздравиле, а јас до скоро незнаев за темава и сега гледам океј може некој не ме поздравил баш мене, дека има и други Алиси ама си поласкав еве за сите:
сите душички вечно ненајаденки Ви спремив неколку работи Ова да вечерате Спојлер Ова за утре доручек Спојлер Ова за преку ден Спојлер Но, тоа не е се Спојлер Среќа што имам добар метаболизам, се што јадам го истрошувам, па не се фаќа за мене
поздрав за штрумфета п.с.си ги прелистував мислењата и го прочитав она тогаш за попот од делчево кој си думаше на делчевски акцент а попо ме потсети на тебе.поз4