СП до Пирамитка! Зошто? Заради најоткачениот пар чизми што сум го видела, а се во нејзина сопственост! Уникатна си Пирамитке значи
СП до сите кој ја сакаат пролета Сп поздрав до сите оние кој ме читкаат сп до жапче сп до теди сп до марама сп и до вики4е, горде, мерлинка, хипица, пирамида, ангелче, виножитка, вајлд чајлд, штрумфета и сп до Nightwalker
... LivingGlam, балеЛинката наша, те поздравувам со овој wallpaper, веднаш ми текна на тебе. p.s. со cotton candy Спојлер
СП до Rossonerka ,која ми се издвоја на форумот со својот препознатлив стил,и идеи.... која верувам зрачи со гламур и во себе има афинитети да стане идна брендирана стилистка
Хипи Трендафилка Бројче Карак Горде Лукс Ким Бичд Гоу грл Саја Еф би ај Бијурселф Нејтири Иренна Виновиновиножитка Љубам Мис независното Аааај доста сте. На вас ми текна во овие доцни часови И сп до сите, на кои ете така им треба гушка.
СП до Каракче и до Агентката Ве поздравува Хипи. Спојлер Стварно не ми е јасно зошто пола феминки во темата Ми личи на... вака ме замислуваат
Специјален поздрав до сите што биле титови пионери со песната: http://www.youtube.com/watch?v=29Q9QvNC ... re=related
Да си ми жива и здрава Ариел! Само што ќе ве поздравев истите вака групно. Голем поздрав до тебе и до сите што принудено од наставничките а сепак со мала доза на возбуда ги чекале младинците со штафетата на улиците низ Македонија. И до оние за кои Од Вардара па до Триглава сеуште им буди убави спомени. И до тие кои имаат пријатели од цела Југославија. Еднаш седнати на маса, јас, Србин, Босанец, Хрватица, Србинка, Словенка и Словенец. Се погледнавме и си рековме - још нам само Црногорац фали па да отпевамо Хеј Словени Убави времиња зарем не? до сите, денес сеам поздрави и многу љубов
Oх,времиња беа тоа. Сите дотерани на првиот училишен ден стиме под знамето на СФРЈ,горди,со штиркани чипкани крагнички,марамите на врат и со капите на глава.Во рацете со црвените книшки и даваме чесен Титов пионерски збор дека ќе ја чуваме и сакаме нашата земја. Ја знаев на памет заклетвата до неодамна... А учебниците,буквари и читанки,се сеќавате ли кој стоеше на прва страна?
Поздрав и до тебе Теди мече Сега сакам да ја поздравам специјално ФореверЈанг ја видов вчера на чет ама немав време да пишам. Спојлер Девојко што направи ? Очекувам добри вести од тебе по ЛП ?
До сите кои се во фаза на полагања, испити, есеи и чуда. Јас сум ви морална подршка да знаете, заедно сме посилни, до Јуни ќе завршиме!! И поздрав до децата на CartoonNetwork. И до сите кои ги памтат цртаниве, ги гледале и ги сакале. Јас бев голем фан на Cheese од Fosters home for imaginary friends и на Mandy