Вака во трета смена добивам желба искрено и од се` срце да ги поздравам... Пирамитка, Жап4е, Мерлинка, Ливинг, Марама, Љубам, Фајрквин, Анастасијаки, Реинбоу, Блонди, Саја, Геа,Карак, Доози, Велешанка и Сања Киршнер (ваљда не го згрешив )
не си гo згрешила сонце и јас те поздравувам и сите шо си ги пишала усптат лека ноќ на сите цункам ве сите и една големаа гушка за сите
Специјален поздрав до сите ранобудни . Кој рано рани ,три среќи граби или цел ден го боли глава и му се спие И поздрав до сите кои си пијат млеко со какао пред и по спиење Признајте баба ве научи така и ве потсетува за тоа секој ден
Ууууууууу и покрај тоа што си наапана на ова кревко жабјо телце и сакаш да ми го сецираш освен што сакам да ти кажам keep your hands off моите бубречиња, поздрав за песнава што си и ја пуштила на Кендито и поздрав до Кендито пошто а ја читам, а таа песна ми се врти во глава ах, тоа рапаво гласче тоа... поздрав де
Ау мор брачедо моја, стружанче убо. Како си не погодила и двајцата м м м Поздрав и до тебе Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=CLJfvVlL ... re=related знајш мор имаше ти едно сличе ко песнава
СП до плавово, скроз лево ДафнИ! Бич плиз, you are fabulous and back И до ИРЕНА - се изнасмеав на повеќе наврати на твоите постови денес
СП до Боа.. Во политика пишува се она што јас би го напишала кога би имала време, а и воља... Ама и да не ја повторувам, само ќе ја лајкувам...таму и денес тука ..
Сп до Нејтири и Енца.Тука сме комплет од времето кога фемина проодуваше и вадеше млечни заби! Исклучително згодни и паметни девојчиња!
Е сеа, обично нејќам натигодајмиго , ама морам да возвратам со гушка до овој уникатен примерок над мене...и врапчињата веќе знаат дека Лилитка ми е напросто и насложено слабост, и ја обожувам, ама пак ќе кажам, и уште ќе кажувам И да и од мене до Нејтирито , двојничето мое...
Поздрав до Кенди, убавата матурантка, прво живее во еден од моите најомилени македонски градови под Исарот, второ, го има најдобриот потпис на форумов. Газ жена краси, а тортата - ораси ! Срценце бе.
Сакам да ги поздравам Боа, Оффи, Енца, Милки-кенди, Џули77 и Виторија...паметни феминчиња, палат и гасат во политика...со аргументи
Специјален поздрав до сите феминки На форумов сум околу месец и пол,но ве имам читано и порано и морам да признаам дека сите сте ми многу мили
Голем поздрав до GeorGinnA и Dafnee и големо благодарам за нивната помош! Поздрав и до: crazyinlove19 Linn1 Doozy ljubam femina90 Annath Saya ChickaBomb funkygirl