Сакам да ја поздравам blond Когато си писавме последно, јас ти одговорив ама веке 2-3 ден ја немаш добијена пораката ми...Ќе ти напиша тук што имаше во пораката, зш изгледа нема и да ја добиеш... Ај ќе биде се во ред. Живо и здраво да е малото, тоа е нај битно. Ти праќам голем поздрав Погали го мешето од мене. Ќе чекаме слики после да го видим бебчето
СП до Cabletel. Дечки, ве молам немојте толку брз интернет, ептен ми е брз! Не можам да го следам, не не... успорете го малкуцка.
Поздрав до тоа човечето во потписот на ливинг глам мноооогу ми е убаво и интересно Поздрав и до Ливинг се разбира....и русинке летово таму кога ќе дојдам сакам да те гушнам
Гоу поздрав и до тебе, и јас сакам Човечево е зајче , Мерлинка ми го најде па еден поздрав и до неа И не сум русинка, да нема забуни, само Гоу може така да ме вика
Еден НајСП до Жапче. Толку смирено си дискутира во политика додека сите се палат, мерак ми е да ја читам. Не дава да ја извадат од такт, се така интелигенто си средува. Браво
..до Љубам, затоа што ја љубам. Затоа што е прекрасна! И затоа што многу и се восхитувам.. И затоа што прави најдобри фотки!
Ух ти благодарам многу, поздрав до тебе, бројче и Вајлд многу, многу голем.. и до онаа мојана Китен, жено едвај чекам да те видам..!! И до сите женетинки што ги имам на фб, ве следам да знаете!
СП до сите принудени на рано будење поради испит, а радо би останале во кревет уште најмалку 2,3,4 часа.