Специјален поздрав до Дузи, ептен ми е мила и интересна. Уште ногата да и’ помине, уште повеќе ќе ја бендисувам До Златушко - честитки за десетката, уште многу да нанижиш па да ни даваш уште совети во соодветната тема Спарксиии до тебе еден, еден најголем поздрав
Еден огромен поздрав и специјализирачка гушка до овие две девојки. Annath - затоа што ептен ме израдува денес и затоа што е неверојатно мила девојка, жена, а верувам и мама. Море сигурна сум! И да, фали на форумов ептен фали! Енца69 - пред некое време да знаеш дека се смеев, дека сме јас и ти најактивни кога се зборува за храна некаде Куварице, не знам зашто ти е 69 у името ама имам чуство дека си добра куварица, без некој да стисне дугме! Ти едноставно кога се збори за добра храна, сама изаџеш Ма поздрав до сите кои обожаваат да готват. А и до тие кои не знаат па ќе научат, не знаете кое задоволство е да бидете креатори на такви вкусови. Па на либето кога ќе му припремите јадење, па ве задева во кујна, па заедно дегустирате во кревет. Или на пријателите кога ќе им зготвите и само гледате мрсни, чоколадни, слатки усни кои ништо друго не прават сем - мх, мх, мх и оргазмично ја голтаат храната која вие сте им ја приготвиле
Враќам поздрав ПиРаМиТкО и праќам пољубаЦ Исто и од мене поздрав до сите што го познаваат и уживаат во задоволството од експериментирањето во кујна...прајслес експирианс ... п.с Таа секс поза Пирамитке очајно сакам да ја тргнам од моето име, ама не ми даваат пошто онака набрзинка, ма што набрзинка, нит знам како ни зошто сум ја ставила до именцето што многу си го сакам
хахахахаа Црешо една хаха ме изнасмеа. И да знаеш дека сум топ погодена. Баш такви ми се забите и тоа носето иста ја хаха пљукната во суратот ццц Поздрав Црешичке!!!
Специјален поздрав до...мама, тато и сите што ме читаат и фала на лајковите( псст...зборот кој не го сакам, ама е општоприфатен ) .
Лилит ... без ни малку лицемерие, со многу благодарност. И Иренна, затоа што е едно огромно срце, и предобро човечко суштество. Гушка до двете.
СП до сите женски што го следеа идолов, ќе ми фалите идниве понеделници, нема да има кого да го коментираме.
СП до сите оние што ги заболе кој победил на Идол, а воедно и сакаа веќе еднаш да заврши... (се надевам нема да останам сам на форумов со постов )