специјален поздрав до мојот професор по историја и најдобронамерно му пожелувам утре да не се појави на час бидејќи нема да се врати здрав и прав дома! епа поздрав
Специјален поздрав до Елементал, не знаеш колку ми е мило што си најдов другарче вистински љубител на животинки! И поздрав до сите оние што мислат дека уличните животни заслужуваат љубов!
СП до Мистери, да ти го пофалам аватарот, преубав е, а и баш ти одговара (абе кој ти го најде, туку ај ) и да ти кажам дека дечкото од сликичката баш наликува на тебе
Еден ударен специјален поздрав до Марама Лолитка Боависта Љубам Пирамитка Жапче Дози Тедибеар Офии Валјд Ливинг глам Лепаа Мерлинчето Гордана10 Рејнбоуу Бројчето Хипица Штрумфета Сефора Nightwalker мацалове кендии И сите други феминки мој убави, забегани, интересни и феноменални ЦУНКАМ ВЕ СИТЕЕЕЕ
Денес сакам да си поздравам неколку фантастични примероци на понежниот пол и еден фантастичен примерок од оној другиот пол. СП до Енца-двојничето, Лилит-најсаканиот форумски лик, Тедимече-мило меченце И до Мистери-уште еднаш фала
јас уште првиот ден кога го видов и слушнав Иван навивав за него.. го подржував и Мики затоа што е од Велес, но сепак не ми беше он фаворит
Членовите на Клубот Буцки пЉус посебен позз до Дузи, Карак, Трендафилка, бројчето, нејтири, Лудото19, сањакиршнер, етц. А најспецијален до Анат и Божица1980.
Специјален поздрав до Мистери ете баш поради аватарот бидејќи екстремно многу наликува на тебе (барем вака од далеку) и оддамна те немам сретано на чет фалиш .