СП до Кенди, цуро шо ми ти е? Или поубаво кажано, шо ни е на двајцата!? http://www.youtube.com/watch?v=9B4WLS3P ... re=related
Nightwalker срц мрц прц...убаво ни е нели така да уживај ѕирни го спотчето "само горе,немој доле опасно е ти да ДРЕМИШ" http://www.youtube.com/watch?v=Z9DCy8SB ... re=related
До Алиса од земјата на чудесијата која ги има најубавите нокти секоја недела До Старфиш која ми е советник за шиење До Марама со која мањачиме модни блогерки До Мерлинката со која си даваме здравствени совети До сестра ми Мис Независна До Трендафилка со која делиме слично мислење за оние оговарачкине Блер и Серена (мислиш она голана цура у вц Серена е? ) И до господичната французинка Пирамитка, која нема област во која не се разбира
Па јас сум поминал преку 500 мислења? епа ај да АКНАМ еден поздрав !!!! Боависта - ДАНКЕ До Лилит - кога манијачиш некој барем знај од каде е - (не сум од штип) Мимс - ХЕПИ БИРТДЕЈ - ќе ти напраам едно ПРАЈВАТ ШОУ (не такво, ќе ти пеам) : Пирамида, Среќичка, Роси, ФБИ, Сеси, Теди Мече, Неитири, Штрумфета, Спаркс, Фиарлес, Ким, Лукс, Офи, МиСС Независна, Малото, Раинбоу, Најубава2010, Викки, Сенза, Алиса во онаа земјата на чудата , георгина, Иззззииии, Ангел92, Специ, Лудо, Дејзи... Мистери
СП до: Љубам Сенза - Кај си мори ти? Се изгуби? Ајде, уште малце распуст - нема да одам на школо, па се читкаме. Ај мис ју грл. Теди - Од кога не сме си пишале. За пеза сме. Ајде, поздрав Спелбоунд Мона Мимс - Среќен Роденден, се’ најубаво во животот!
Мистери, и ѓаОлски број на лајкови имаш - па се мислам дал да ти го расипам или не Е страшно ме иритира шо се драпаш за Спојлер к*р и за јајца цело време. Ти фали уше да плукаш на страна и да викаш - пази, ја пеер, нема место кај шо не сум се лапал, ме разбираш Ама не знам кој ти го нашол аватарот, добар е, личите Ајде поздрав и до тебе, аста луего амиго!
Поздрав до bitter-girl и тоа најголемммммм.... Го гледам нејзиниот поздрав после 2 месеци а со алергииве мене ми нема спас сега од сонцето се кријам од него ми излегува алергија
Поздравче и до тебе Doozy мило ми е што те запознав И да ти кажам дека изнашетав и за тебе И секако поздрав и до Офи. Благодариме за прошетката