Ајде и тука специјален поздрав до сите феминки на кој денес му е роденден (вклучуваќи ме и мене )...многу здравје,љубов,среќа.....
Денес сакам да упатам СП до: Офи, Бланка, Нена, Кукличка, Енца, Мимс, Лудото, Sunflower, Милки, Виторија, Пирамитка, Мајгрл, Џули, Маца23, Блумарин, JuLleE и Лудото
Сп до Кикето зошто многу ми помогна пред некој ден Поздрав и до сите кои годинава се полуматурантки и после правете паметен избор .
Возвраќам на поздравот Боависта Поздрав и до Каролине.Коста, вчера не ја поздравив овде До Дузи (се ре-запознавме ) Лудотооооооооууу, Бланка, Виторија и Милки-Кенди
Поздрав до.... Хипи Спојлер чекај ме во Охрид Чичко Марли Спојлер ме фати мерак за едно такво клипче од ми личи на... Ариел Спојлер прочитав некое старо мислење од неа - супер мамичка е Најтвокер Спојлер посакуваниот ...секоја чест за хуманитарната акција Гордана 10 Спојлер чудо од момиче, толку смирено и искулирано Пирамида Спојлер ќе одиш во виена а? а? а? дали е тоа што мислам
Сп до Љубам..ептен ме разнежни со посветената песна во форумски игри. Ти благодарам прекрасна си. Ју мејк мај деј...
СП до сите кои не биле многу детални и описни во темата за голема нужда, или воопшто не пишале... Прекрасни сте девојки, само заради вас се’ уште верувам!
СП ... до разумните политичарки на форумов, најпосебен до опозицијата ... ме постеливте на земја од смеење со постовине за политичките настани Посебен глуп и нелогичен поздрав до Шкорпионка ти посебно ме изнасмеа