До Карина, Марама, Роси и Мисс. Си знаат зошто Спојлер Уште како мала ги обирав чевличките на Браби. Знаев дека ќе имам проблем штом ќе пораснам.
Карина не оди никаде без да ве поздрави Ај еден поздрав за сите феминки, ако почнам да набројувам ќе заборавам некого Искористете го престојниот викенд маскимално, уживајте, сакајте, дружете се.. а Карина ќе шетне малце во Србија, редно беше Ако ме нема подолго време на форумов, знајте сум си нашла некој добар Србин..не се враќам
Сп до Кате21 ја нема нешто или јас не сум ја приметила Сп до Вики и Ким и Офи и БоаВиста и Жапче Сп до администратори,модератори
Поздравче до дадичка која најмногу на свет сакам да си ја гушнам,мамичка и татичко,бато,мојата луда внукичка,која не ми се верува дека ке полни 4,а јас пак нема да можам да бидам таму за роденденот...до сите мои најсакани другарки,кои пеколно ми фалат и ништо не е интересно без нив...ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ФОРУМЏИКИ
поздрав за сите граѓани на република македонија кои утре ќе гласаат. п.с.вољата е ваша,одлуката е ваша,гласањето е тајно.изразете ја својата одлука како што вие сакате.
Поздрав и до тебе мило мало И поздрав до сите оние кои некогаш им се допаднало она што сум го напишала. Толку се навлеков на форумов, се навикнав секојдневно да се среќавам со вашите зборови, што ќе ми биде чудно три месеци да апстинирам од тоа.
До сите феминки, кои неминовно, кога си ставаат римел на трепките, имаат ваква фацка - :О Т.е специјален поздрав до сите нас што со отворена уста ставаме римел!
Благодаримеееее Поздрав до тебе Лудо, и до сите под тебе што ти го лајкнале мислењето. Фала ви девојки
Мило ми е за тебе, што се отараси, а мојата сесија допрва почнува, од 6ти до 16ти. Ќе се кначам. (NOT) -.- Сп до сите што уште учат за испити! Со среќа на сите!