Фала ти Љубам душиче ме изнасмеа хахаха Ти ова да не го сликаше ради тој Мистер Фрог што си го запознала или ја те инспирирав цц Прекрасен уметник си, вредиш колку милиони луѓе, можда и повеќе а, и жабакот мој баш таков е ко на првата си не погодила уствари не виде де оној пат во барата шо да зборам
^ Aбе ќути се нанервирав мислев нема да има бранови Поздрав до тебе плавушке а и до сите феминки љубителки на спортот, пред се фудбалот. А најголем поздрав до оние жени кои беа да ја бодрат нашата (изнапатена, ужасна, дво лева, проста) фудбалска репрезентација Браво жени, ако пред некоја година одев на стадион и забележував во блок по 5 жени, сеа најсериозно сме негде 50-50 со муживе
Другарка ми, на која и ги извадив нервите а сиротата мора да ме трпи и ваква хај кога сум и до Трендафилченценценценце и До Офи ала Војник.
Поздрав до сите вас девојки. За жал во наредните 3 месеци нема да ве дружам толку често, ама секогаш кога ќе имам прилика ќе се уклучувам да пишам по нешто, да ви раскажам како ми е таму, па и да ставам по некоја слика во униформа Фала ви што бевте тука сите, и покрај сите караници кои можеби и јас сум ги предизвикала, директно или индиректно, сите ќе ми фалите Ветувам дека нема да испуштам прилика кога можам да ве дружам. Поздрав до сите вас, а најголем до Лилит, која што ми беше мотив и поттик за овој чекор Ако некогаш имам женско дете, ќе го крстам по тебе
А од мене СП до сите обожавачи на КОШУЛИТЕ на Гоце Арнаудов, македонскиот Мик Џегер. And the winner is: Патем поздрав и до Лукс која ми кидна од чет.
СП до Марама, прекрасно суштество однадвор и одвнатре П.С. Ми должиш една лекција, знаеш за што Нај СП до Љубам И до Офи затоа што многу ќе ми недостига на форумов
We... Scorpy's... Sence each other... Поздрав бек. Да знаеш дека тебе од почетокот те читам, и знев дека си нешто посебно...
СП до Офи, да ни стане врховен генерал и сите од мерак да не отепа! Се зезам, ти реков и некна, ќе се снајдеш, сигурна сум во тоа. Дома мислам оти ќе си идеш секој викенд, те очекуваме на рапорт тука на фемина. И врзи си ја косата во пунџа, камуфлирај дека ти е подолга. Па кога ќе си дојдеш ќе одиме да се бањаме во некоја река. едит : Камуфлирај дека ти е пократка, не подолга.
^ И гледаш - Опомена, мислењата треба да се пишуваат на кирилица. Сп до Фела. п.с. Од сега, Фела ќе те викам, хм?