Honey bun, мислењата на англиски јазик ги пишувам на латиница. нема македонски збор што сум го напишала на латиница. И баш проверив пред некој ден, сум пишала по некое на латиница, ама само на почетокот. Тогаш и не бев заинтересирана да пишам мислења, но кога сакав да почнам, ги прочитав правилата, и оттогаш сметам дека сум ги почитувала. Поздрав и до тебе. Ау, да, не сакам да ме викнете роки, фела, Honey, it's Rock-a-Fella! (rokafella) Не мора да се каже рок аааа феллааа... тоа иде заедно...
СП до Оффи. Наааајубаво да си поминеш. И со некој дечко да се вратиш. се шегувам. Те чекаме да ни раскажеш како си поминала!
Да си ја поздравам Офи со песничкава... http://www.youtube.com/watch?v=yXgAByx98Bg Брзо и лесно да ти мине и да биде само мал почеток на големи промени и успеси малечко!
СП до Ангелче и Вајлд..преубавите полуматурантки.. (додуша Ангелче сеуште ја немам видено,ама сигурна сум дека била убава )
Специјален поздрав до сите паметни, убави, модерни и интелектуално независни Феминки Не важи за оние кои не се препознаа, останатите лајкне те
СП до Ангелечто, преубавата полуматурантка која дефинитивно се издвојува од другите. И чекам ЛП со повеќе слики.
Слатко благодарно позравче до LoVeR бидејќи ја постирала песничката со која ме потсети на најубавата реченица од таа песна, во темата Што слушате во моментов? "Кад останеш без пара без срече и другара још увек нешто лепо може да се деси.."
Најголем поздрав до мојот кој мислам дека нема да ме заборави и ќе се сеќава на мене за секогаш во животот, па макар да би требала да му ја покажам фотографијата за да се сети!